Σφραγίδες

Φίλτρα
ανά σελίδα

16 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

16 είδη

Όπως όλα τα είδη δημιουργικών παιχνιδιών, οι παιδικές σφραγίδες είναι δημοφιλείς και έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μικρότερα παιδιά που βρίσκονται στο όριο μεταξύ της πρώιμης παιδικής ηλικίας και της προσχολικής ηλικίας.

Οι σφραγίδες είναι διασκεδαστικές, έχουν εκπαιδευτικό ρόλο, αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες στα μαθηματικά και στο σχέδιο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε και συγκαταλέγονται στις δραστηριότητες κοινής πρακτικής από παιδιά και γονείς.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τις παιδικές σφραγίδες;

Συνήθως κατασκευάζονται από ξύλο, σπανιότερα από πλαστικό και διατίθενται σε σετ που περιλαμβάνουν από 4 έως 60 κομμάτια με διαφορετικές εικόνες και ένα σετ χρωματιστά μολύβια ή μαρκαδόρους. Είναι κατάλληλα για παιχνίδια και βοηθούν στην ενίσχυση της μνήμης, την αναγνώριση χρωμάτων, τη μοντελοποίηση και τις λεπτές κινητικές δεξιότητες. Και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Raya Toys θα τις βρείτε σε πολύ προσιτές τιμές.

Είναι κατασκευασμένες από μη τοξικά υλικά, είναι υποαλλεργικές και τα μελάνια έχουν ως βάση το νερό - μπορούν να ξεπλυθούν από το δέρμα και να αφαιρεθούν από τα ρούχα.

Οι συνδυασμοί για το χρωματισμό και τη διακόσμηση των μαθητικών  τετραδίων, των υφασμάτινων τσαντών ή για το σχέδιο σε τετράδια σκίτσων είναι απεριόριστοι. Τα σετ παιδικών σφραγίδων μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν σκίτσα, φύλλα με εργασίες αναγνώρισης, μελέτη αγγλικών λέξεων, γόμες σβησίματος και άλλα, ενώ είναι και μια καλή οικονομική επιλογή για παιχνίδι.

Σε τι χρησιμεύουν τα παιχνίδια με παιδικές σφραγίδες;

Οι δραστηριότητες με έτοιμες σφραγίδες αναπτύσσουν τις δεξιότητες τέχνης. Ακολουθούν μερικά άλλα πράγματα στα οποία βοηθά η ενασχόληση μαζί τους:

  • διεγείρουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των παιδιών, δίνοντας την ευκαιρία να πειραματιστούν με διαφορετικούς συνδυασμούς και τεχνικές για το χρωματισμό των σχεδίων που προκύπτουν. Δώστε στα παιδιά την ευκαιρία να νιώσουν τα χρώματα και τις δικές τους δυνατότητες.
  • βοηθούν στην ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων από μικρή ηλικία - ανάλυση, συνδυασμός και συναγωνισμός, υπομονή και επιμονή.
  • βελτιώνουν τον συντονισμό των χεριών και τις κινητικές δεξιότητες και διδάσκουν τα βασικά σε σχέση με τα χρώματα και τη γεωμετρία - σχήματα, αναλογίες, μέγεθος σχημάτων κ.λπ.

Με την πάροδο του χρόνου, τα παιδιά αναπτύσσουν παρατηρητικότητα και βελτιωμένη συγκέντρωση.

Τι παιδικές σφραγίδες διαθέτουμε;

Η ηλικία του παιδιού είναι σημαντικός παράγοντας για την επιλογή των κατάλληλων παιχνιδιών για αυτό, αλλά με τις παιδικές σφραγίδες θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι προσωπικές του προτιμήσεις και ενδιαφέροντα. Είναι επίσης σημαντικό να ληφθεί υπόψη η ατομική του ανάπτυξη.

Αυτό που θα βρείτε σε εμάς είναι:

  • ξύλινες επιλογές - με σχήματα ζώων, λουλουδιών, γραμμάτων, για πριγκίπισσες κ.λπ.
  • με διάφορους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων - "Frozen", "Paw Patrol", κ.λπ.
  • κιτ σχεδίασης συμπεριλαμβανομένων και μαγνητών.