Παιχνίδια μπάνιου

Φίλτρα
ανά σελίδα

37 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

37 είδη

Τα παιχνίδια μπάνιου είναι από τα αγαπημένα για μωρά και νήπια. Είναι κατάλληλα για το μπάνιο καθώς είναι από καουτσούκ, που τα κρατά στην επιφάνεια του νερού και δίνει στο μπάνιο ένα στοιχείο διασκέδασης. Αυτού του είδους τα παιδικά είδη είναι από τα πιο περιζήτητα στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys, όπου η ποικιλία των προϊόντων είναι εξαιρετικά πλούσια και οι τιμές πάντα ευνοϊκές.

Είναι τα παιχνίδια μπάνιου δημοφιλές προϊόν;

Πολύχρωμα, σε διάφορα σχήματα και εύκολα στο παιχνίδι, τα παιχνίδια μπάνιου της κατηγορίας αγοράζονται για νεογέννητα και μεγαλύτερα μωρά. Κάποια από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία μποουρμπουλήθρων, άλλα έχουν τη μορφή βιβλίου και άλλα προορίζονται για ψεκασμό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην παραλία. Ψάρια με μεταβαλλόμενα χρώματα περιλαμβάνονται επίσης στον κατάλογό μας με ελκυστικές προτάσεις για μικρά παιδιά, τις οποίες προσπαθούμε συνεχώς να διαφοροποιούμε και να κάνουμε όλο και πιο οικονομικά συμφέρουσες για εσάς, τους μελλοντικούς και σημερινούς πελάτες μας.

Τι είδη θα βρείτε στην κατηγορία

играчки за баня

Προσφέρουμε παιχνίδια μπάνιου σε πολλές ποικιλίες. Μερικά είναι σχεδιασμένα για μικρότερα μωρά και άλλα για μεγαλύτερα παιδιά, ικανά να οργανώνουν πολύπλοκα παιχνίδια νερού παρέα με άλλα παιδιά. Εδώ είναι τι θα δείτε εδώ:

  • πίστες μπάνιου – ο διαδραστικός σχεδιασμός τους τις καθιστά κατάλληλες για παιδιά άνω των 18 μηνών που ενδιαφέρονται για πιο σύνθετα παιχνίδια.
  • λαστιχένια βιβλία – είναι σχεδιασμένα για μικρά μωρά και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή του μικρού σας ενώ το κάνετε μπάνιο.
  • συσκευές σαπουνόφουσκας - αγαπημένες για τα παιδιά, ακόμη και για τους γονείς τους. Επίσης, συχνά βασίζονται ως εργαλείο ψυχαγωγίας για την πισίνα της πίσω αυλής.
  • κάτοικοι από καουτσούκ του υποβρύχιου κόσμου - αυτός είναι ένας κλασικός "εκπρόσωπος" παιχνιδιών μπάνιου, με τα οποία μπορείτε να οργανώσετε συναρπαστικά παιχνίδια παρέα με σαπουνόφουσκες.

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό μέρος από όλες τις μεγάλες προτάσεις σε αυτήν την ενότητα. Περιηγηθείτε στον κατάλογο προϊόντων και επιλέξτε τα κατάλληλα για το παιδί σας.

Γιατί να τα παραγγείλετε από το κατάστημα Raya Toys

Γιατί είμαστε από τα λίγα μέρη που υπάρχουν πολλά από όλα σε χαμηλές τιμές. Επειδή συνεργαζόμαστε μόνο με καθιερωμένες μάρκες στην αγορά και είμαστε εξαιρετικά αφοσιωμένοι στην υψηλή ποιότητα. Δείτε με τα μάτια σας τι έχουμε να σας προσφέρουμε και εξασφαλίστε στο παιδί σας μια χαρούμενη και ξέγνοιαστη παιδική ηλικία και στον εαυτό σας άνεση στην καθημερινή ζωή. Εκτός από παιχνίδια μπάνιου, εδώ θα βρείτε πολλά άλλα είδη για μωρά και μεγαλύτερα παιδιά. Ρούχα, έπιπλα, προμήθειες τροφίμων και καλλυντικά - Η Raya Toys δεν είναι απλώς ένα κατάστημα, αλλά ένας ολόκληρος κόσμος όπου οι εκπλήξεις παραμονεύουν παντού!