Μουσικά παιχνίδια για μωρά

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 49

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 49

Τα διαδραστικά εκπαιδευτικά και μουσικά παιχνίδια είναι τα αγαπημένα των μωρών. Αυτό οφείλεται στα χρωματιστά ή λαμπερά στοιχεία από τα οποία αποτελούνται και στους ήχους που παράγουν.

Συνοδεύουν όλα τα στάδια ανάπτυξης του νεογέννητου και λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους και σε διαφορετικά επίπεδα, επηρεάζοντας τον καρδιακό ρυθμό και την αναπνοή και βελτιώνοντας τον φυσικό συντονισμό.

Ποια είναι τα οφέλη για το μωρό από το παιχνίδι με μουσικά παιχνίδια;

Η μουσική έχει ισχυρό αντίκτυπο στις εγκεφαλικές λειτουργίες των μωρών. Ακολουθούν μερικοί ακόμη τρόποι με τους οποίους τα μουσικά παιχνίδια επηρεάζουν τα παιδιά:

 • φέρνουν χαρά και συγκίνηση, κάνουν τα μωρά να γελούν, να χειροκροτούν και να κινούνται στο ρυθμό, ενθαρρύνοντας την κίνησή τους.
 • διεγείρουν την επικοινωνία και την ελεύθερη έκφραση των συναισθημάτων και επιτρέπουν την εύκολη προσαρμογή σε εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς·
 • επηρεάζουν θετικά την ανάπτυξη προωθώντας διάφορες δεξιότητες στη γνωστική και επικοινωνιακή σφαίρα.
 • συμβάλλουν στην πρόοδο των παιδιών, ηρεμούν και βοηθούν στην αύξηση της συγκέντρωσης και της προσοχής.

Η τακτική ενασχόληση με μουσικά παιχνίδια έχει συνδεθεί με καλύτερη απόδοση σε μεγαλύτερα παιδιά σε μια ποικιλία περιπτωσιολογικών μελετών και εργασιών που σχετίζονται με τη μνήμη.

Είδη μουσικών παιχνιδιών της κατηγορίας

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Raya Toys, διαθέτουμε διαφορετικά μοντέλα ανάλογα με την ηλικία για την οποία προορίζονται. Θα τα βρείτε σε προσιτές τιμές.

Διαθέτουμε:

 

 • φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα, ταμπλέτες - διαδραστικά μοντέλα που αναπτύσσουν την ομιλία του παιδιού.
 • χαλαρωτικά παιχνίδια για μωρά - διατίθενται λούτρινα μοντέλα που κάνουν απαλούς ήχους και μερικά από αυτά είναι τύπου προβολέα.
 • χαλάκια – ενώ μαθαίνουν να περπατούν ή να παίζουν, μπορούν να παίζουν με τα πόδια τους πατώντας σε διάφορα σημεία του χαλιού. Αυτό κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο διασκεδαστικό.
 • μουσικά όργανα – πιάνο, μικρόφωνα, βιβλία κ.λπ.

 

Θα βρείτε επίσης διαφορετικούς τύπους λούτρινων που έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και βοηθούν στην ανάπτυξή τους.

Για ποιους τύπους δραστηριοτήτων είναι σχεδιασμένα τα μουσικά παιδικά παιχνίδια;

Η έμφαση για τους νεότερους είναι ο ρυθμός και ο αυτοσχεδιασμός. Οι ήχοι από τα τύμπανα και οι κουδουνίστρες συνήθως γίνονται αντιληπτά από όλες τις αισθήσεις. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το χειροκρότημα και η μετατροπή καθημερινών αντικειμένων σε ρυθμικά όργανα, στο πνεύμα της λεγόμενης τεχνικής Orff-Schulwerk, αποτελεί μέρος του φυσικού τρόπου επικοινωνίας των μωρών και της έμφυτης ικανότητάς τους. Είναι επίσης πιο ευαίσθητα στο ρυθμό από τους ενήλικες και το σώμα τους προσαρμόζεται σε αυτόν πιο γρήγορα.

Ο αρμονικός συνδυασμός ήχων ηρεμεί το μωρό, δημιουργεί ευχάριστες αισθήσεις και έχει δράση κατά του στρες. Οι γρήγοροι παλλόμενοι ρυθμοί και η υπερβολικά δυνατή μουσική με έντονα κρουστά μπορεί να κάνουν τα παιδιά νευρικά.

Γιατί να επιλέξετε Raya Toys για κουδουνίστρες για παιδιά;

Η πολυετής εμπειρία της ομάδας μας έχει βοηθήσει στην εύρεση του κατάλληλου σετ ποιοτικών μουσικών παιχνιδιών. 

Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις για παιδικά είδη - είναι ασφαλή, κατασκευασμένα από μη τοξικά υλικά. Διατίθενται λούτρινα, ξύλινα και πλαστικά χωρίς BPA. Μπορείτε να αγοράσετε τόσο φθηνά προϊόντα όσο και πολυτελή κατάλληλα για δώρα.