Διαδραστικές κούκλες

Φίλτρα
ανά σελίδα

13 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

13 είδη

Διαδραστικές κούκλες

Τι κούκλα να αγοράσω; Η επιλογή είναι πραγματικά τεράστια, και ο δισταγμός σας μεγαλώνει, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον πιο όμορφα παιχνίδια. Εδώ θα σας καθοδηγήσουμε στα διαδραστικά μοντέλα που προσφέρονται στον κατάλογό μας.

Ποιες είναι οι λειτουργίες των διαδραστικών κούκλων;

Κλαίνε

Μερικά είδη μπορεί να κλαίνε με ήχο, ενώ άλλα μπορεί να κλαίνε με δάκρυα αληθινού νερού. Είναι πιθανό οι δύο λειτουργίες να συνδυάζονται. Το κλάμα περιλαμβάνεται σε ορισμένες ενέργειες και σταματά όταν ηρεμήσετε το μωρό (δώστε του μια πιπίλα, κουνήστε το κ.λπ.).

Τρώνε/πίνουν

Έρχονται μαζί με ένα μπουκάλι, πιπίλα, μπολ, κουτάλι ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να γίνει ένα πραγματικό παιχνίδι ανατροφής. Τα μικρά κορίτσια, όπως και τα αγόρια, αισθάνονται πολύ σημαντικά και υπεύθυνα όταν φροντίζουν την κούκλα τους.

Ουρούν

Τα παιχνίδια αυτού του τύπου συνοδεύονται από μια γλάστρα όπου μπορείτε να τα βάλετε να κατουρήσουν. Συχνά περιλαμβάνονται πάνες.

Λούζονται

Πολλές διαδραστικές κούκλες μπορούν να λουστούν. Αν και πολλά από αυτά έχουν μπαταρίες, είναι καλά μονωμένα και δεν υπάρχει πρόβλημα όταν βρέχετε το παιχνίδι. Για ορισμένα από τα μοντέλα διατίθεται μια μπανιέρα ως ξεχωριστό αξεσουάρ.

Χορεύουν

Φορτίζονται με ενέργεια από μια ενσωματωμένη βάση, μετά την οποία μπορούν να περιστρέφονται και να κάνουν διάφορες κινήσεις.

Τραγουδάνε

Τα κλασικά σε διαδραστικά παιχνίδια. Οι κούκλες που τραγουδούν σήμερα, ωστόσο, έχουν πολλά επιπλέον πρόσθετα όπως διάφορες μελωδίες, εφέ DJ κατά τη διάρκεια του τραγουδιού κ.λπ.

Τι είδη προσφέρουμε στην ενότητα

Στις σελίδες μας θα βρείτε προσφορές από τις δημοφιλείς σειρές Baby Born, Baby Alive, Cry Baby, Disney Princess και άλλες. Ανάμεσα στα μοντέλα θα βρείτε κούκλες ολοκληρωμένες με ενδιαφέροντα αξεσουάρ και παιχνίδια: σπίτια, κάστρα, καρότσια. Μεταξύ των αγαπημένων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων εδώ είναι η Ραπουνζέλ, η Άριελ και η Μπελ.

Είναι κατάλληλα για τα μικρά

Ως οδηγός, καλό είναι να χρησιμοποιείτε το φίλτρο ηλικίας. Μια βασική προϋπόθεση που πρέπει να πληρούν τα διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά έως 3 ετών είναι να μην έχουν εύκολα αποσπώμενα εξαρτήματα. Η προδιαγραφή της ελάχιστης κατάλληλης ηλικίας έχει προστεθεί στα χαρακτηριστικά καθενός από τα μοντέλα. Λάβετε αυτό υπόψη κατά την επιλογή.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Paradise Toys

Στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος Raya Toys θα βρείτε μια προσεκτικά επιλεγμένη επιλογή προϊόντων υψηλής ποιότητας για βρέφη και παιδιά. Οι κατασκευαστές με τους οποίους συνεργαζόμαστε είναι από τις κορυφαίες παγκόσμιες και βουλγαρικές μάρκες και η ποιότητα των προϊόντων έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από τους χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας.

Επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία και παραγγείλετε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές! Κάντε το παιδί σας χαρούμενο με τα διαδραστικά παιχνίδια της Raya Toys!