Ψηφιδωτά

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Ψηφιδωτά

Τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες που αναπτύσσουν τη νοητική δραστηριότητα των παιδιών είναι εξαιρετικά χρήσιμα και προτιμώνται από τους γονείς. Κάντε το παιδί σας χαρούμενο αγοράζοντας ένα μωσαϊκό από τη Raya Toys και αφήστε το να αναπτύξει τη φαντασία του και γιατί όχι και εσείς μαζί της.

Τι είναι τα ψηφιδωτά;

Αυτή είναι μια κλασική μέθοδος, σε μορφή παιχνιδιού, για συγκέντρωση. Τα ψηφιδωτά αποτελούνται από έναν πίνακα, καρφίτσες και συχνά κάρτες εργασίας με εικόνες που πρέπει να αναδημιουργηθούν. Πολύ κατάλληλο για παιδιά, ακόμη και σε μικρή ηλικία, γιατί εξυπηρετούν στην ανάπτυξη:

  • εξαιρετικές δεξιότητες 
  • συντονισμός - χεριού και ματιού
  • δημιουργικότητα
  • προσανατολισμός στο χώρο
  • αναγνώριση χρώματος

Τα εξαρτήματα που , που ονομάζονται καρφίτσες, ποικίλλουν σε αριθμό, χρώμα και μέγεθος, ανάλογα με το σετ που αποφασίζετε να αγοράσετε. Οι μεγαλύτερες καρφίτσες είναι πιο εύκολο να παραγγείλετε και είναι πιο κατάλληλες για μικρά παιδιά. Τα μεγάλα εξαρτήματα αναγνωρίζονται ευκολότερα και είναι ασφαλέστερα για αυτούς. Εκτός από τα τυπικά - πλαστικά μέρη για τοποθέτηση στον πίνακα, μπορείτε να βρείτε και άλλες διαφορετικές επιλογές. Μπορούν να αντικατασταθούν με ξύλινες ή χάντρες, για παράδειγμα.

Πώς φτιάχνονται

Τα παζλ είναι η καλύτερη διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους. Όπως ήδη αναφέρθηκε, για την τακτοποίησή τους χρειάζεται ο πίνακας , ο οποίος έχει ειδικές τρύπες στις οποίες εισάγονται οι διαφορετικοί τύποι καρφίτσες. Κάθε σετ περιλαμβάνει κάρτες εργασίας ή ένα φυλλάδιο με εικόνες που αναπαράγονται εύκολα. Φυσικά, μόλις τελειώσετε με αυτά, ξεκινήστε να δημιουργείτε τις δικές σας παραλλαγές και φανταστικές εικόνες. Να αναφέρουμε ξανά ότι χάρη στη μέθοδο παραγγελίας αυτού του παιχνιδιού, το παιδί σας αναπτύσσει τις κινητικές του λειτουργίες σε νεαρή ηλικία.

Για ποιους απευθύνονται;

Από την ηλικία των 3 ετών και άνω, όποιος είναι παθιασμένος με τα ψηφιδωτά μπορεί να συμμετάσχει. Κάθε προϊόν που προσφέρει η Raya Toys έχει μια περιγραφή που θα σας καθοδηγήσει πόσο κατάλληλο είναι για το παιδί σας. Επιλέξτε μια πιο εύκολη επιλογή για να γεμίσει τον ελεύθερο χρόνο του στο παιδικό δωμάτιο ή ένα μωσαϊκό με περισσότερα και μικρότερα κομμάτια για να τακτοποιήσετε μαζί στον ελεύθερο χρόνο του. Αναπτύξτε τις κινητικές δεξιότητες των παιδιών, καθώς και τη φαντασία τους με τη μορφή παιχνιδιών και ξεκινήστε την περιπέτεια δημιουργίας πολύχρωμων φιγούρων και ζωγραφιών που θα σας δώσουν πραγματική ικανοποίηση μέσα από το τελικό αποτέλεσμα.