Παντελόνια

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Παντελόνια

Κάθε στοιχείο του παιδικού ρουχισμού είναι σημαντικό και οι γονείς καλούνται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, αν και μικρή. Όταν προετοιμάζουμε το παιδί για το φθινόπωρο ή το καλοκαίρι, πρέπει να γνωρίζουμε ότι η άνεση είναι πρωταρχικός παράγοντας, που πρέπει να είναι και η αφετηρία μας.

Ακόμα κι αν ένα ρούχο έχει μοντέρνο και ενδιαφέρον σχέδιο, αυτό δεν το κάνει καλή επιλογή αν το παιδί δεν νιώθει καλά φορώντας το. Τζιν ή παντελόνι, μπλούζες ή παπούτσια - προσπαθείτε πάντα να βρίσκετε τις βέλτιστες λύσεις που εκπέμπουν ποιότητα και αξιοπιστία. Βρείτε τα όλα online στο Rayatoys.gr.

Τι παιδικό τζιν θα βρείτε

Τα τζιν ρούχα κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα, καθώς συνδυάζονται εύκολα με απολύτως τα πάντα, και αποτελούν καλή επιλογή για ζεστό και κρύο καιρό. Τα παιδικά τζιν και παντελόνια είναι άνετα και πρακτικά από πολλές απόψεις. Βρίσκονται τόσο κοντά όσο και μακριά σώβρακα αυτού του τύπου, τα οποία είναι επίσης καπιτονέ ή από πολύ λεπτό ύφασμα. Για κορίτσια και αγόρια - δεν υπάρχουν περιορισμοί μπροστά σας όσον αφορά την επιλογή παιδικών παντελονιών και τζιν παντελονιών υψηλότερης κατηγορίας και στο κατάστημά μας θα τα βρείτε σε εξαιρετικές τιμές.

Τι μεγέθη έχει;

Η ανατροφή ενός μικρού παιδιού συμβαδίζει με τη συστηματική ανανέωση βρεφικών και παιδικών ρούχων. Καθώς τα πιτσιρίκια μεγαλώνουν σαν μανιτάρια, εμείς ως γονείς βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα μόνιμο δίλημμα σχετικά με το τι ρούχα να επιλέξει ώστε το παιδί να νιώθει πάντα άνετα στην καθημερινότητά του.

Σε αυτή την περίπτωση, η εμφάνιση δεν είναι τόσο σημαντική όσο το βέλτιστο μέγεθος των ρούχων - παντελόνι, τζιν ή άλλο. Επιλέξτε άνετα εσώρουχα για να παίζει το παιδί σας και να τρελαθεί στο έπακρο. Τα παρακάτω μεγέθη είναι διαθέσιμα σε εμάς:

  • 104 - 110 εκ.
  • 110 - 116 εκ.
  • 116 - 122 εκ.
  • 122 - 128 εκ.
  • 134 - 140 εκ.
  • 140 - 146 εκ.
  • 152 - 158 εκ.

Μια καλή επιλογή είναι να επιλέξετε εκ των προτέρων παιδικά τζιν και παντελόνια με μήκος. Με αυτόν τον τρόπο, το παιδί θα μπορεί να φοράει το παντελόνι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι σπουδαίο νέο για τους γονείς του.

Μέθοδος συντήρησης

Τα παιδιά δεν ξέρουν να φυλάνε. Στη μέση του παιχνιδιού, συχνά λερώνουν το τζιν τους και συχνά το σκίζουν. Αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί τους γονείς, γιατί με την κατάλληλη συντήρηση μπορούν να αφαιρεθούν με επιτυχία περισσότεροι λεκέδες.

Τα παιδικά τζιν και παντελόνια δεν είναι «αδύνατη αποστολή» όσον αφορά τον καθαρισμό τους. Απλά πρέπει να τα βάλετε στο πλυντήριο και να ρυθμίσετε το πρόγραμμα σε υψηλό βαθμό. Με αυτόν τον τρόπο θα συνεισφέρετε σε δύο πράγματα - την απολύμανση και τον βαθύ καθαρισμό. Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κίνδυνος συρρίκνωσης του τζιν.