Κούνιες

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Η διασκέδαση στην ύπαιθρο και οι ήρεμες δραστηριότητες στην άνεση του σπιτιού είναι σημαντικές για την ανάπτυξη ενός μικρού παιδιού. Ευτυχώς για τους γονείς, σήμερα υπάρχουν άπειρες λύσεις που κάνουν εφικτό το να περνάμε καλά. Οι παιδικές κούνιες στην ενότητα είναι μία από τις επιλογές για να προσφέρετε στο παιδί σας άλλη δόση χαρούμενων συναισθημάτων που θα κάνουν τη μέρα του ηλιόλουστη και γεμάτη καλή διάθεση. Είναι κατάλληλα για την αυλή, ως προσθήκη στα έπιπλα κήπου, αλλά και για το βρεφικό δωμάτιο.

Τι παιδικές κούνιες θα βρείτε στην κατηγορία

Σε αυτή την κατηγορία του ηλεκτρονικού καταστήματος Raya Toys, θα δείτε μια μεγάλη ποικιλία από παιδικές κούνιες σε λογικές τιμές:

  • είναι κατάλληλες για μωρά, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά - η βάση για την επιλογή είναι κριτήρια όπως η ηλικία, το φύλο και ο σκοπός.
  • ορισμένα μοντέλα προορίζονται για την αυλή ενώ άλλα μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας σε ένα επιλεγμένο δωμάτιο στο σπίτι - σκεφτείτε ποιος τύπος θα είναι ο πιο πρακτικός και βολικός στη χρήση.
  • ξύλινες με κάθισμα σε σχήμα ζώου - μια πολύ όμορφη λύση, που ταιριάζει και ως δώρο. Επιλέγεται για μωρά και μικρότερα παιδιά.
  • πλαστικά κρεμαστά προϊόντα - αυτού του είδους οι παιδικές κούνιες είναι κλασικές του είδους και δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα.
  • Οι παιδικές χαρές κήπου με τσουλήθρα είναι ένα υπέροχο προϊόν που κάθε παιδί ονειρεύεται να αποκτήσει.

Κάθε μία από αυτές τις προτάσεις είναι αυθεντικής προέλευσης και εξαιρετικής ποιότητας. Για την τελική σας επιλογή, εμπιστευτείτε τη Raya Toys, όπου σας περιμένουν χαμηλές τιμές, άριστη εξυπηρέτηση και ένας συνεχώς ανανεωμένος κατάλογος προϊόντων.

Από ποια ηλικία χρησιμοποιούνται

Οι παιδικές κούνιες είναι σχεδιασμένες για μικρά παιδιά άνω των 2 ετών. Τότε ο μικρός σας θησαυρός μπορεί πλέον να σταθεί σταθερά όρθιο και ακόμη και να κάνει λικνιστικές κινήσεις. Κατανοεί πλήρως τι συμβαίνει γύρω του και είναι αρκετά μεγάλο ώστε να δείχνει ενδιαφέρον για ένα συγκεκριμένο είδος παιχνιδιού. Τα μοντέλα με κάθισμα και ήχο είναι περιζήτητα για μικρότερα νήπια και αυτά με σχοινιά στήριξης σε δέντρα για μικρότερα και μεγαλύτερα.

Πώς να επιλέξετε ένα κατάλληλο μοντέλο

Όταν επιλέγετε μια κούνια για μωρά, δώστε προσοχή για ποια ηλικία προορίζεται το μοντέλο. Αυτό είναι το κύριο πράγμα κατά την αγορά και στη συνέχεια, έρχεται η σειρά για να εξετάσετε παραμέτρους όπως η εφαρμογή, ο σχεδιασμός, τα υλικά κατασκευής και η τιμή. Ποντάρετε σε ένα προϊόν που, με τις τεχνικές και αισθητικές του αξίες, ανταποκρίνεται στις ποιοτικές και όχι μόνο απαιτήσεις σας. Από τη Raya Toys, συνεργαζόμαστε με κατασκευαστές όπως οι Kikka Boo, Moni, Dizain baby και άλλα αξιόλογα ονόματα στο εμπόριο.