Fidget παιχνίδια κατά του στρες

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 57

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 57

Τι είναι τα παιχνίδια fidget;

Η μεγάλη παγκόσμια τρέλα για αυτό το είδος παιχνιδιού ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια με την κυκλοφορία των fidget spinners. Τι είναι ένα Fidget spinner; Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να το παρομοιάσουμε με αντλία δακτύλου. Στο κέντρο του υπάρχει ένα ρουλεμάν γύρω από το οποίο περιστρέφονται τα «πτερύγια» του παιχνιδιού. Τα spinners αποδείχτηκαν πραγματική επιτυχία και άρχισαν να προσφέρονται σε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και σχέδια. Λόγω της εναλλαγής του, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είδαν αυτόν τον απλό μηχανισμό ως μέσο αντιμετώπισης του στρες, καθώς και ως χρήσιμο προϊόν για άτομα που βιώνουν συχνό και ανεξήγητο άγχος.

Φυσικά, όπως συμβαίνει συχνά, τα παιδιά άρχισαν να παίζουν όλο και πιο ενεργά με αυτές τις αντλίες και γρήγορα εφευρέθηκαν όλα τα είδη παιχνιδιών - για παράδειγμα, ποιος θα γυρίσει τον κλώστη του περισσότερο, ποιος θα μπορεί να το πετάξει από το ένα χέρι στο άλλο χωρίς διακοπή της κίνησης, ποιος μπορεί να το σπρώξει ανάμεσα στα δάχτυλά σας και τι όχι. Γρήγορα γεννήθηκαν τα κόλπα, στα οποία οι πιο επιδέξιοι έκαναν ολόκληρες παραστάσεις μπροστά σε κοινό. Και όσο πιο γρήγορα αυτή η μανία κυρίευσε την υδρόγειο, τόσο πιο γρήγορα περνούσε.

Με το ξέσπασμα της πανδημίας το 2020, όλο και περισσότεροι άνθρωποι έμειναν στο σπίτι και έπρεπε να βρουν δραστηριότητες. Η ανακάλυψη των ξεχασμένων spinners σε μια τόσο αγχωτική στιγμή για τον παγκόσμιο πληθυσμό ξεκλείδωσε ξανά τη μανία. Οι κατασκευαστές έσπευσαν να λανσάρουν ένα νέο είδος αντι-στρες παιχνίδι fidget.

Τι είδους θα βρείτε σε εμάς;

Για να μειώσετε το άγχος από τη δουλειά ή το σχολείο, εκτός από τα ήδη γνωστά spinners, θα βρείτε μαζί μας και anti-stress gadget:

 • μαγνητικά δαχτυλίδια  fidget
 • αντι-στρες fidget παιχνίδια
 • αντι-στρες fidget κύβοι
 • αντι-στρες σπαγγέτι
 • μπάλες ζελέ συμπίεσης.

Ας σας παρουσιάσουμε μερικά από αυτά:

Τα μαγνητικά δαχτυλίδια είναι για επιδεξιότητα, στα οποία ο παίκτης πολεμά τις μαγνητικές δυνάμεις και παίζει για να μην κολλάνε τα στοιχεία μεταξύ τους.

Η τεράστια ποικιλία Pop It -παιχνιδιών που ήδη λατρεύουν τα παιδιά- διατίθεται σε όλα τα χρώματα και σχήματα. Φανταστείτε να τυλίγετε φυσαλίδες στις οποίες θέλετε να περάσετε τα δάχτυλά σας μέσα από αυτές και να τις σκάσετε μία προς μία. Λοιπόν, Pop It είναι στην ίδια αρχή, αλλά η φούσκα δεν σκάει, αλλά φουσκώνει στο πίσω μέρος του παιχνιδιού, έτσι ώστε το παιχνίδι να συνεχιστεί επ 'αόριστον.

Κύβοι Fidget - επίσης σε διαφορετικά χρώματα. Έχουν στοιχειώδη δραστηριότητα σε κάθε πλευρά του κύβου - από την περιστροφή δίσκων κλικ, μέχρι το γύρισμα μιας μεταλλικής μπάλας μέχρι το πάτημα ενός κουμπιού. Άλλος τύπος είναι αυτοί που αποσυναρμολογούνται σε μακριά αλυσίδα και ανασύρονται.

Τα μακαρόνια κατά του στρες και οι μπάλες με ζελέ πολτοποίησης είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας λάστιχο ή υλικό σιλικόνης. Όταν συνθλίβονται, τραβιούνται και λυγίζουν, η πίεση απελευθερώνεται και το fidget ανακτά το αρχικό του σχήμα και παραμένει άθικτο.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Raya Toys;

Στα φυσικά μας καταστήματα, καθώς και στον ηλεκτρονικό μας κατάλογο, θα δείτε την τεράστια ποικιλία ειδών σε καλές τιμές. Μη διστάσετε και αν ψωνίζετε online - μην ανησυχείτε μήπως σας "πέσει" ένα fidget σε διαφορετικό χρώμα που δεν θέλετε - μαζί μας όλα τα είδη είναι ακριβώς αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Απολαύστε τις αγορές σας!