Σκαλοπάτια μπάνιου

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Σκαλοπάτια μπάνιου

Όταν φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία, το παιδί σας προσπαθεί να είναι ανεξάρτητο στις καθημερινές του δραστηριότητες. Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές για αυτόν είναι να πηγαίνει σε μια κανονική τουαλέτα, όχι σε γιογιό ή πάνες. Το να φτάσει στον νεροχύτη για να πλύνει τα χέρια του ή στο τραπέζι για να πάρει ό,τι χρειάζεται είναι πολύ πιο ασφαλές εάν χρησιμοποιεί ένα ειδικό σκαλοπάτι για να εκτελέσει αυτές τις δραστηριότητες. Τα παιδικά σκαλοπάτια χρησιμοποιούνται κυρίως σε υγρούς και χώρους υγιεινής, όπου είναι απίστευτος βοηθός.

Από τι είναι φτιαγμένο το παιδικό σκαλοπάτι μπάνιου;

Τα περισσότερα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικό και είναι εξοπλισμένα με βάση από καουτσούκ που αποτρέπει την ολίσθηση, ειδικά σε βρεγμένα δωμάτια και μπάνια. Τα σκαλοπάτια του παιδικού μπάνιου διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη. Επιλέξτε ένα μοντέλο που είναι με τον αγαπημένο χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων του παιδιού σας ή στο αγαπημένο του χρώμα. Ανεξάρτητα από τα προϊόντα μας που θα επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και απόλυτα ασφαλή κατά τη λειτουργία από τα παιδιά σας.

Τι βάρος μπορεί να αντέξει το σκαλοπάτι μπάνιου;

Ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε, ο βαθμός αντοχής του ποικίλλει. Ορισμένα από τα προϊόντα μας αντέχουν βάρος έως και 50 κιλά. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι ο συνδυασμός καρέκλας και σκαλοπατιού ή γιογιο, σκαλοπατιού και καρέκλας.

Χάρη στην ηλικία, θα βρείτε εύκολα τη μέγιστη χωρητικότητα φορτίου του προϊόντος. Διαβάστε επίσης τις περιγραφές που δείχνουν κάθε χαρακτηριστικό του μοντέλου που έχετε επιλέξει.

Πώς να εξασφαλίσετε τη σταθερότητα του βήματος του παιδιού

Αγοράζοντας ένα σκαλοπάτι μπάνιου σε ένα παιδί, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο του την τουαλέτα ενηλίκων, να φτάσει στον νεροχύτη για να πλύνει τα χέρια και το πρόσωπό του χωρίς να βραχεί όλα τα ρούχα. Τα σκαλοπάτια του παιδικού μπάνιου δημιουργούν εξαιρετική άνεση τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά, που αποκτούν γρήγορα μια αίσθηση ανεξαρτησίας. Τα σκαλοπάτια είναι ελαφριά και συμπαγή και η λαστιχένια βάση τους παρέχει σταθερότητα σε λεία επιφάνεια χωρίς κίνδυνο ολίσθησης και τραυματισμού.

Γιατί να εμπιστευτείτε το Rayatoys.gr

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Paradise Toys θα βρείτε ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Εμπιστευτείτε μας αν ψάχνετε το καλύτερο για τα παιδιά σας. Η παραγγελία είναι γρήγορη και εύκολη, και αν έχετε οποιεσδήποτε δυσκολίες - γράψτε μας και θα σας βοηθήσουμε γρήγορα να λύσετε το πρόβλημα.