Εργαστήρια

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Διαφορετικοί τύποι δομικών στοιχείων και σχήματα συναρμολόγησης είναι από τα πρώτα παραδείγματα παιχνιδιού που συναντούν τα παιδιά. Στη διαδικασία της ανάπτυξής τους, αυτός ο τύπος κατασκευών γίνεται πιο περίπλοκος - οι κύβοι και τα σχήματα γίνονται όλο και μικρότερα, ο αριθμός τους αυξάνεται μέχρι να φτάσουμε στα εργαστήρια για παιδιά. Σε μια εκδοχή παιχνιδιού, αναδημιουργούν, αν και σε απλοποιημένη μορφή, ολόκληρους επαγγελματικούς χώρους.

Οι δραστηριότητες με αυτόν τον τύπο παιδικού σετ περιλαμβάνουν πολλαπλές επιλογές για αναπαραγωγή ιστοριών ή συναρμολόγησης. Συχνά περιλαμβάνουν ρεαλιστικά σχεδιασμένα εργαλεία, συσκευές και αξεσουάρ με τα οποία αναπτύσσουν λεπτές κινητικές δεξιότητες, φαντασία και λογική σκέψη.

Γιατί να ενθαρρύνουμε το παιχνίδι με τα παιδικά εργαστήρια;

Τα εργαστήρια ανήκουν στην κατηγορία των πιο σύνθετων παιδικών παιχνιδιών. Η εξήγηση για αυτό έγκειται στο γεγονός ότι συνδυάζουν μια σειρά από δεξιότητες σε βάθος. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια οφέλη του παιχνιδιού με παιδικά εργαστήρια:

  • βελτίωση της μαθηματικής και χωρικής σκέψης. Όσο πιο πολύπλοκες κατασκευές επιτυγχάνονται κατά τη διαδικασία του παιχνιδιού, τόσο καλύτερα γίνονται κατανοητές οι σχέσεις αιτίου-αποτελέσματος σε διάφορες διαδικασίες από τα παιδιά.
  • αυξάνονται οι γνωστικές ικανότητες, δηλ. αναπτύσσονται οι δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη μάθηση, τη μνήμη και τη σκέψη, η ικανότητα δημιουργίας συνδέσεων μεταξύ των πραγμάτων.
  • Τονώνεται η δημιουργική σκέψη και η επίλυση προβλημάτων, καθώς και η δυνατότητα εύρεσης νέων προσεγγίσεων.
  • εμπλουτισμός του λεξιλογίου με όρους και διαδικασίες, βελτίωση του λόγου και του λειτουργικού γραμματισμού.

Τα παιχνίδια του παιδικού εργαστηρίου επιτρέπουν στα παιδιά να γίνουν πιο συγκεντρωμένα και επίμονα, να προσανατολίζονται προς τη σταθερή επιτυχία και να κάνουν αυτά τα χαρακτηριστικά πιο εμφανή στο σχολείο.

Είδη παιδικών εργαστηρίων στην κατηγορία

Η ποικιλία κατασκευών, σετ εργαλείων, σετ χειροτεχνίας και τα σετ κατασκευής στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys παρέχει μια σειρά από ευκαιρίες έκφρασης και ανάπτυξης του δημιουργικού και επιστημονικού δυναμικού των παιδιών.

Οι πλοκές με δημοφιλείς χαρακτήρες από ταινίες ή ηλεκτρονικά παιχνίδια, αρχιτεκτονικά και κεραμικά σετ, τραπέζια και χαρτοφύλακες με πραγματικά εργαλεία ή μηχανήματα εργασίας είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα για αγόρια και κορίτσια. Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας μπορούν να αγοραστούν σε προσιτές τιμές.

Κατά την επιλογή, είναι σημαντικό να ελέγχετε το συνιστώμενο όριο ηλικίας που αναγράφεται στη συσκευασία.