Ποδήλατα ισορροπίας

Φίλτρα
ανά σελίδα

35 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

35 είδη

Σε τι χρησιμεύουν τα ποδήλατα ισορροπίας;

Τα ποδήλατα ισορροπίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για παιδιά. Τους διασκεδάζουν και υποστηρίζουν την ανάπτυξή τους. Και τι είναι πραγματικά διαφορετικό σε αυτόν τον τύπο ποδηλάτου από τους τυπικούς;

Τι είναι το ποδήλατο ισορροπίας

Δεν μπορεί να ονομαστεί «ποδήλατο» γιατί, αν και μοιάζει πολύ με τον μεγαλύτερο συγγενή του, το ποδήλατο ισορροπίας έχει πολλές διαφορές. Έχει  δύο τροχούς, αλλά η βασική διαφορά είναι ότι δεν υπάρχουν πετάλια. Για να κινηθεί πάνω του πρέπει το παιδί να σπρώχνεται με τα πόδια του.

Πότε χρειάζεται το ποδήλατο ισορροπίας

Είναι ένα υπέροχο δώρο για κάθε δραστήριο παιδί ηλικίας 2 έως 4 ετών. Είναι μια εξαιρετική προπόνηση για το παιδί, που το προετοιμάζει για το ποδήλατο. Το βοηθάει να μάθει να διατηρεί την ισορροπία σε δύο τροχούς, κάτι που τον κάνει πολύ πιο εύκολο αργότερα. Μαθαίνει να ξεκινά και να σταματά. Σταδιακά μαθαίνει πώς να διατηρείται σε ισορροπία αφού αποκτήσει ορμή.

Τι είδους θα βρείτε

  • Ξύλινο
  • Πλαστικό
  • Ατσάλινο
  • Με διάμετρο ελαστικού 10 "ή 12"?
  • 2 σε 1 (με βοηθητικά ροδάκια και πεντάλ).

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για το παιδί σας

Αν προτιμάτε φυσικά υλικά, πιθανότατα θα στοιχηματίσετε σε ξύλινα μοντέλα. Είναι οικολογικά και με σταθερή κατασκευή.

Οι μεταλλικοί τύποι είναι επίσης αρκετά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικοί. Ένα πλεονέκτημα ορισμένων τύπων είναι ότι το μεταλλικό τιμόνι περιστρέφεται και είναι βολικό για στροφές.

Τα μοντέλα ισορροπίας 2 σε 1 είναι ένας πολύ καλός τρόπος για ένα παιδί να μάθει να οδηγεί ποδήλατο εντελώς. Τα βοηθητικά ελαστικά στην αρχή κάνουν το έργο ακόμα πιο εύκολο, γιατί η κατασκευή μπορεί να σταθεί μόνη της. Με αυτό, η απόκτηση της δεξιότητας της ισορροπίας γίνεται ακόμα πιο σταδιακή. Μπορεί να οδηγηθεί πιέζοντας ή περιστρέφοντας τα πεντάλ που είναι τοποθετημένα στα μπροστινά ελαστικά.

Όσον αφορά το μέγεθος αυτού του μίνι οχήματος, να έχετε κατά νου ότι το ελάχιστο μέγεθος είναι 10”. Είναι κατάλληλη επιλογή για παιδιά 2 ετών. Εάν το παιδί είναι 3-4 ετών, είναι καλύτερο να ποντάρετε σε 11 "ή 12".

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Rayatoys

Εάν διστάζετε να επιλέξετε ένα ποδήλατο ισορροπίας για το παιδί σας, να είστε βέβαιοι - οι μικροί πελάτες μας είναι πάντα ενθουσιασμένοι με αυτό το δώρο!

Αυτό που καταλαβαίνουμε καλύτερα είναι τα ποιοτικά βρεφικά και παιδικά είδη. Κάθε τμήμα προϊόντων του καταστήματός μας είναι πλούσιο σε κορυφαία προϊόντα κορυφαίων επωνυμιών. Η ποιότητα είναι άψογη και η σχεδίαση ελκυστική.

Και για να κάνουμε τα προϊόντα μας διαθέσιμα, στην Raya Toys προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε ανταγωνιστικές τιμές και να προσφέρουμε ελκυστικές προσφορές.