Καθίσματα αυτοκινήτου με σύστημα ασφαλείας Isofix

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 54

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 54

Το σύγχρονο σύστημα προστασίας Isofix είναι διάσημο μεταξύ πολλών παγκόσμιων οργανισμών που φροντίζουν για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στο δρόμο. Με αυτόν τον μηχανισμό, η προσκόλληση είναι ασφαλής, επομένως όλο και περισσότεροι γονείς επιλέγουν αυτό το σύστημα για τα αυτοκίνητα στα οποία οδηγούν τα παιδιά τους, αν και πρέπει να επενδύσουν ορισμένα κεφάλαια. Με τη σταθερή προσάρτηση του καθίσματος αυτοκινήτου με το Isofix, το πιο σημαντικό πράγμα είναι εγγυημένο, δηλαδή - η ασφάλεια των παιδιών.

Τι είναι το κάθισμα αυτοκινήτου με το Isofix

Το σύστημα επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση και αποσυναρμολόγηση των ίδιων των παιδικών καθισμάτων Δίνει τη μέγιστη ευκαιρία για σωστή εγκατάσταση. Η πρόσθετη προσάρτηση αποτρέπει τον κίνδυνο περιστροφής σε περίπτωση σύγκρουσης. Εκτός από τη μείωση της δύναμης της σύγκρουσης, οι νέοι τύποι προσφέρουν και προστασία από κρούσεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Πριν αγοράσετε ένα, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας. Ορισμένα από αυτά στο σετ έχουν τους δικούς τους συνδέσμους για το Isofix ως στοιχείο του καθίσματος, ενώ άλλα απαιτούν την εγκατάσταση βάσης Isofix στο αυτοκίνητό σας. Υπάρχουν διάφοροι τύποι καθισμάτων αυτοκινήτου Isofix στην αγορά. Μπορείτε να δείτε μωρά, παιδιά και νεογέννητα, αυτά με σανίδα και χωρίς σανίδα. Μπορείτε να δείτε τις υπέροχες προσφορές μας σε καλές τιμές στο Paradise Toys.

Πώς λειτουργεί το σύστημα ασφαλείας

Το Isofix είναι ένα σύστημα ειδικά προσαρμοσμένο για την ασφάλεια του παιδιού σας όταν ταξιδεύετε μαζί σας στο παιδικό του κάθισμα αυτοκινήτου, το οποίο χρησιμοποιεί συγκεκριμένα σταθερά σημεία για να ασφαλίσει και να κλειδώσει με ασφάλεια το κάθισμα. Αυτός ο μηχανισμός αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η ασφαλέστερη μέθοδος για την προστασία του παιδιού σας εν κινήσει.

Για ποιες ηλικίες και βάρη είναι κατάλληλες οι καρέκλες Isofix

Υπάρχει μια ταξινόμηση ανά ομάδες, η οποία βασίζεται στο βάρος του μικρού σας θησαυρού. Οι ομάδες είναι:

ομάδα 0+ - για παιδιά με βάρος από 0 έως 13 κιλά.

ομάδα 0/1 - για παιδιά που ζυγίζουν λιγότερο από 18 κιλά.

ομάδα 0/1/2 - για παιδιά βάρους έως 25 κιλά.

ομάδα 1 - για παιδιά βάρους μεταξύ 9 και 18 κιλά

ομάδα 1/2 - για παιδιά βάρους μεταξύ 9 και 25 κιλά.

ομάδα 1/2/3 - για παιδιά με βάρος από 9 έως 36 κιλά

ομάδα 2/3 - για παιδιά από 15 έως 36 κιλά.

Εμείς στη Raya Toys συνιστούμε να μεταφέρετε τα παιδιά σας με την πλάτη προς την κατεύθυνση του ταξιδιού γιατί αυτό είναι πολύ σημαντικό για μωρά ηλικίας έως 15 μηνών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα καθίσματα αυτοκινήτου Isofix από τη γέννηση του θησαυρού σας μέχρι την ηλικία των 12 ετών.

Γιατί να ψωνίσετε στη Raya Toys

Εμείς στην Paradise Toys φροντίζουμε τους μελλοντικούς γονείς, και σας παρέχουμε μεγάλη ποικιλία ποιοτικών ειδών σε καλές τιμές. Αν θέλετε να είστε προετοιμασμένοι σε οποιαδήποτε κατάσταση της καθημερινότητας με το παιδί σας, ψωνίστε στο παιδικό κατάστημα Raya Toys!