Θερμόμετρα

Φίλτρα
ανά σελίδα

11 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

11 είδη

Τι είδους θερμόμετρο χρειάζεται για το μωρό

Υπάρχει στην υποχρεωτική λίστα πρώτων αγορών για το νεογέννητο. Και σε περισσότερες από μία εκδόσεις. Μάθετε ποια θερμόμετρα είναι σημαντικά για το μωρό σας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό θερμόμετρο

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε σε τι χρησιμεύει.

Κάθε γονιός πρέπει να έχει ένα ποιοτικό μοντέλο για τη μέτρηση της θερμοκρασίας του σώματος του παιδιού. Συνήθως τους πρώτους μήνες της ζωής τα μικρά δεν αρρωσταίνουν. Τα μωρά δεν εκτίθενται σε ιούς και βακτήρια και εξακολουθούν να φέρουν την ανοσία που κληρονόμησε από τη μητέρα, η οποία συνεχίζει να μεταδίδεται μέσω του θηλασμού. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχετε ένα κατάλληλο θερμόμετρο για το μωρό στο σπίτι. Αν για κάποιο λόγο το νεογέννητο έχει πυρετό, θα μπορέσετε να αντιδράσετε άμεσα με αυτόν και να τον μετρήσετε σωστά.

Εκτός από τον πρώτο τύπο, είναι σημαντικό να είστε εξοπλισμένοι και με ένα θερμόμετρο μπάνιου, καθώς και ένα που παρακολουθεί τη θερμοκρασία του αέρα στο δωμάτιο του παιδιού. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νερό με το οποίο κάνετε μπάνιο το μωρό πρέπει να είναι 37˚. Η κατάλληλη θερμοκρασία για τον αέρα στο μπάνιο ενώ λούζεται το παιδί είναι 24˚ και για το παιδικό δωμάτιο καλό είναι να διατηρείται γύρω στους 22˚.

Τι είδη προσφέρουμε

  • Ψηφιακό για μπάνιο. Με ελκυστικό σχεδιασμό, ασφαλές, εύκολο στη χρήση
  • Κλασικό για μπάνιο με ζυγαριά. Μια συμφέρουσα πρακτική επιλογή. Η κλίμακα είναι μεγάλη και ξεκάθαρη. Μετρά τη θερμοκρασία του νερού, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και για τη θερμοκρασία δωματίου. Για τη διευκόλυνση του γονέα στα περισσότερα θερμόμετρα που προσφέρονται στην κατηγορία, η προτεινόμενη θερμοκρασία νερού (37˚) επισημαίνεται με ένα χαμόγελο ή άλλο σύμβολο
  • Ψηφιακά παιδιατρικά θερμόμετρα. Βολικό στη χρήση, μετρήστε γρήγορα την ακριβή θερμοκρασία. Διατίθενται στην αγορά ως με ακροφύσιο που πρέπει να αγγίζουν το δέρμα του μωρού, διατίθενται και για το αυτί, καθώς και μοντέλα υπέρυθρων ανέπαφων.

Γιατί να αγοράσετε από το rayatoys.gr

Όλοι οι τύποι θερμομέτρων που προσφέρονται στην Raya Toys είναι υψηλής ποιότητας και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μωρά και παιδιά. Κανένα από αυτά δεν περιέχει υδράργυρο.

Τα μοντέλα νερού στον κατάλογό μας έχουν πολύχρωμο, φιλικό προς τα παιδιά σχέδιο. Τα σχήματα των αγαπημένων ζώων τα μετατρέπουν σε ένα πολύχρωμο αξεσουάρ μπάνιου.

Οι ηλεκτρονικές παιδιατρικές επιλογές που προσφέρουμε λειτουργούν με άψογη ακρίβεια και αξιοζήλευτη ταχύτητα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μόνο προσφορές από γνωστές μάρκες για παιδιά και βρέφη: Brown, Chicco, Babyono, Safety First και άλλες.

Αγοράστε στο Rayatoys 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα! Χιλιάδες εμπορεύματα για τα παιδιά σας περιμένουν σε ακαταμάχητες τιμές!