Σετ για νεογέννητα

Φίλτρα
ανά σελίδα

6 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

6 είδη

Σετ για νεογέννητα - αυτό που χρειαζόμαστε

Τα πρώτα μπιμπερό και πιπίλες για το μωρό! Ένα τέτοιο σετ φαγητού είναι ένα τέλειο δώρο και μια εξαιρετική επένδυση.

Τι περιλαμβάνει το σετ εκκίνησης για νεογέννητα;

Διαφορετικές μάρκες συνδυάζουν διαφορετικούς αριθμούς προϊόντων στα κιτ τους και προσφέρουν διαφορετικές ποικιλίες. Μεταξύ των βασικών στοιχείων είναι:

  • Μικρά μπουκάλια - 120 - 150 ml (συνήθως τα πρώτα που χρησιμοποιούνται για νεογέννητα)
  • Μεγάλα μπουκάλια - 250 - 300 ml
  • Γυάλινα
  • Πλαστικό
  • Μπιμπερό
  • Πιπίλα
  • Αποστειρώτης. Μπορεί να είναι ηλεκτρικός ή για φούρνο μικροκυμάτων
  • Θήλαστρο
  • Πρόσθετα καπάκια μπουκαλιών
  • Βούρτσα καθαρισμού. Μπορεί να είναι μόνο με μαλλιά ή με σφουγγάρι. Είναι σημαντικό να έχετε ένα ακροφύσιο για τον καθαρισμό της πιπίλας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των σετ

Τα παιδικά σετ εκκίνησης είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε όλα όσα χρειάζεστε για να ταΐσετε το νεογέννητο μωρό σας τους πρώτους μήνες. Δεν χρειάζεται να διστάζετε, να συνδυάσετε διαφορετικές αγορές και να περιπλανηθείτε ανάμεσα στις πολλές προσφορές για μπιμπερό.

Τα σετ μπιμπερό είναι μια εξαιρετική λύση, καθώς συνδυάζουν τέλεια συμπληρωματικά προϊόντα της ίδιας μάρκας. Η πρακτική δείχνει ότι μόλις επιλέξουν τη σωστή μάρκα, οι γονείς και τα μωρά συνηθίζουν τα προϊόντα της και προτιμούν να την εμπιστεύονται στο μέλλον.

Και το πιο σημαντικό πλεονέκτημα! Επιλέγοντας ένα σετ για ένα νεογέννητο, κάνετε μια πολύ καλή αγορά. Εάν παραγγείλετε καθένα από τα είδη ξεχωριστά, η συνολική τιμή θα ήταν πολύ υψηλότερη, επομένως επωφεληθείτε από μια μεγάλη έκπτωση που προσφέρει απευθείας ο κατασκευαστής.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς

Εάν έχετε ήδη ένα από τα μεγαλύτερα προϊόντα (αποστειρωτή, θήλαστρο), είναι σαφές ότι το σετ θα είναι χωρίς αυτό. Όσον αφορά τα μπουκάλια, ωστόσο, το έργο σας θα είναι πιο εύκολο αν πρώτα εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη μάρκα. Όλες οι μάρκες που παρουσιάζονται στο κατάστημά μας προσφέρουν προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, αλλά για να επιλέξετε ένα από αυτά, δείτε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, τον τύπο της πιπίλας. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστάσεις από πελάτες.

Γιατί να αγοράσετε από την Raya Toys

Οι αγορές για νεογέννητα συνήθως οργανώνονται σε μια μακρά λίστα. Πρέπει να σκεφτείς πολλά πράγματα. Ωστόσο, με την επιλογή για ένα σετ μπουκαλιών, διαγράφετε πολλά σημεία από αυτό ταυτόχρονα. Και αν επιλέξετε Rayatoys για άλλα αγαθά, οι αγορές σας θα είναι εύκολες, βολικές, γρήγορες και κερδοφόρες.

Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε σε πολλά καταστήματα ή να παρακολουθείτε τις ώρες λειτουργίας τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο και να περιηγηθείτε, να σημειώσετε και να παραγγείλετε όπου και όταν σας βολεύει. Ήρθε η ώρα για αγορά!