Ελαστικά καθισματάκια

Φίλτρα
ανά σελίδα

7 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

7 είδη

Από πόσο μήνών μπορούμε να χρησιμοποιούμε το baby bungee;

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη άποψη για το πόσο μηνών ένα μωρό μπορεί να χρησιμοποιήσει το bungee, αλλά υπάρχουν ορισμένες οδηγίες που πρέπει να ακολουθεί κάθε γονιός. Καταρχήν, εμείς στη Raya Toys δεν συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη χρήση του σε μωρά κάτω των τεσσάρων μηνών, καθώς οι μύες του λαιμού δεν έχουν ακόμη ενισχυθεί. Δεύτερον, να συμβουλεύεστε πάντα έναν παιδίατρο και ορθοπεδικό για να δώσετε την πιο ακριβή γνώμη. Συνήθως η δεύτερη ορθοπεδική εξέταση γίνεται όταν το μωρό φτάσει τους 6 μήνες για να ελεγχθεί αν υπάρχουν προβλήματα όπου η χρήση μπάντζι θα έβλαπτε την υγεία του. Τρίτον, ακολουθείτε πάντα τις υποδείξεις και τις προειδοποιήσεις που δίνουν οι κατασκευαστές, λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω απόψεις.

Απολαμβάνουν τα παιδιά το bungee;

Φανταστείτε ότι είστε ένα μικρό παιδί που ακόμα σέρνεται και δεν μπορεί να περπατήσει. Λοιπόν, δεν θα χαρείτε να σας κουνήσουν σε μια κούνια ή να σας βάλουν ένα τόσο πολύχρωμο και χαρούμενο προϊόν που μπορείτε να πηδήξετε ενώ η μαμά και ο μπαμπάς παίζουν επιτραπέζια παιχνίδια; Φυσικά, τα παιδιά λατρεύουν να πηδούν και οι γονείς κερδίζουν πολύτιμα λεπτά ανάπαυσης. Προσέξτε να μην αφήνετε τα μωρά μόνα τους όταν το χρησιμοποιείτε, περιορίστε τη χρήση τους σε περίπου 15 λεπτά την ημέρα ή χρησιμοποιείτε τη συσκευή πρωί και βράδυ για περίπου 10 λεπτά. Είναι απαραίτητο για τον σωστό σχηματισμό του ποδιού του παιδιού να χρησιμοποιεί γυμνό πόδι με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο τα δάχτυλα των ποδιών να αγγίζουν το πάτωμα. Αν δείτε ότι το μωρό πατάει στο πάτωμα με το ένα πόδι, αλλάξτε θέση.

Τι να επιλέξω;

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο τύποι - παντελόνια λαιμού και σταθερά σε βάση. Χωρίς να εξετάσουμε παραλλαγές στα χρώματα και πρόσθετα παιχνίδια και αξεσουάρ, θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε σε μορφή πίνακα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του bungee παντελόνι και του bungee σε μια βάση.Είδη

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Βungee  βρακάκι

 • Μικρό και συμπαγές

 • Πιο εύκολο στη μεταφορά σε διαφορετικά δωμάτια

 • Πιο φθηνα.

 • Υψηλότερος κίνδυνος τραυματισμού εάν δεν τηρηθούν οι συστάσεις των κατασκευαστών και δεν ελεγχθεί η ασφάλεια των συνδετήρων.

 • Λιγότερο ανθεκτικό στο βάρος των παιδιών - έως περίπου 8 κιλά.

Βungee  βάση

 • Πιο σταθερό - με γειωμένο υπομόχλιο

 • Μεγαλύτερη ποικιλία πρόσθετων στοιχείων, αξεσουάρ και διαδραστικών παιχνιδιών

 • Πιο ανθεκτικό στο βάρος των παιδιών - έως περίπου 12 κιλά.

 • Πιο ογκώδης

 • Πιο δύσκολο να μεταφερθεί σε διαφορετικά δωμάτια.

 • Πιο ακριβά

Γιατί να επιλέξετε τη Raya Toys;

Στην Raya Toys στο διαδίκτυο, λαμβάνουμε υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε προϊόντος και προσφέρουμε στους πελάτες μας καλές τιμές και στους δύο τύπους - παντελόνι bungee και bungee σε βάση με πολλά διαδραστικά στοιχεία. Στα καταστήματά μας κάνουμε συχνά ειδικές εκπτώσεις και έτσι γίνονται εξαιρετικά φθηνές. Το πιο σημαντικό για εμάς από την RayaToys και για εσάς, τους γονείς, είναι ότι τα bungee που προσφέρουμε πληρούν απολύτως όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας.