Γιογιό

Φίλτρα
ανά σελίδα

37 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

37 είδη

Τι γιογιό για μωρά να αγοράσω

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθετε στο μωρό σας να κάθεται σε ένα γιογιό; Στην αγορά θα βρείτε ποικιλία μοντέλων. Ποιος είναι κατάλληλος για το παιδί σας; Δείτε τις προτάσεις μας.

Τι ποικιλίες γιο γιο προσφέρουμε

  • Γιο γιο- καρέκλα. Έχει σχήμα μικρής καρέκλας με πόδια και πλάτη. Τα παιδιά τους αρέσουν επειδή αισθάνονται μεγαλύτερα μαζί τους.
  • Με αφαιρούμενο εσωτερικό μέρος. Καθαρίζεται εύκολα, καθώς δεν χρειάζεται να βρέχετε όλη την κατσαρόλα κάθε φορά που πλένεστε.
  • Μουσικά. Ιδανικό για μωρά που δυσκολεύονται να τα κρατήσουν σε ένα μέρος. όχι
  • Με λάστιχο. Προσκολλώνται στο πάτωμα και δεν το αφήνουν να κουνηθεί. Εξαιρετικά πρακτικό.
  • Με καπάκι. Προστατεύει από ατυχήματα κατά τη μεταφορά. Μερικά από τα μοντέλα διαθέτουν επίσης πλάτη.
  • Πρότυπο. Μια προσιτή πρακτική επιλογή με κλασικό σχήμα φιλικό προς το μωρό.

Για παιδιά μέχρι ποια ηλικία είναι κατάλληλα

Κάθε γονέας μπορεί να πει μια διαφορετική ιστορία για το πόσο χρονών το παιδί του έχει συνηθίσει την καραμέλα. Οι παιδίατροι συνιστούν να αρχίσουμε να προσπαθούμε να συνηθίσουμε το γιογιό μόλις το μωρό μάθει να κάθεται μόνο του και σταθερό. Για κάποιους συμβαίνει γύρω στον 6ο μήνα, για άλλους - αργότερα. Σίγουρα γύρω στον πρώτο χρόνο έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσπάθειες εξοικείωσης.

Στην ενότητα μας θα βρείτε γιο γιο κατάλληλα από τον 6ο μήνα του μωρού, αλλά τα περισσότερα από τα προϊόντα που προσφέρονται είναι για την ηλικία από 9 μηνών έως 2 ετών. Υπάρχουν και αυτά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από παιδιά έως 3 και ακόμη και έως 4 ετών.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Raya Toys

Γνωρίζουμε τι αγαπούν τα παιδιά και ξέρουμε τι θα διευκόλυνε τους γονείς. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουμε συγκεντρώσει μια ποικιλία από προσφορές κατάλληλες για διαφορετικές ηλικίες και προτιμήσεις. Συνεργαζόμαστε μόνο με αποδεδειγμένες εταιρείες που προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα για βρέφη και παιδιά.

Είναι εύκολο να βρείτε το δρόμο σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι ενότητες στο Rayatoys έχουν μια σαφή δομή και πολλές υποενότητες που σας κατευθύνουν στα προϊόντα που αναζητάτε. Στην ενότητα για γιο γιο μπορείτε να ορίσετε μια αναζήτηση με βάση τα κριτήρια που επιθυμείτε: για κορίτσι / αγόρι, ηλικία, χρώμα, τιμές (μπορείτε να επιλέξετε το ελάχιστο και το μέγιστο).

Εάν ενδιαφέρεστε για τις τρέχουσες προσφορές με εκπτώσεις για όλα τα προϊόντα του ιστότοπου, μπορείτε να τις βρείτε με μια ειδική ενότητα «Προσφορές». Προσθέτουμε νέες ελκυστικές προσφορές κάθε μέρα. Εάν σχεδιάζετε αυτήν τη στιγμή την επόμενη αγορά σας, μπορείτε να προσθέσετε τα επιλεγμένα αντικείμενα στα Αγαπημένα για να σας περιμένουν εκεί ανά πάσα στιγμή χωρίς να χρειάζεται να τα αναζητήσετε ξανά.