Δοχεία φαγητού και παγούρια

Φίλτρα
ανά σελίδα

14 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

14 είδη

Κουτιά φαγητού

Κάθε πρωί βοηθάμε το παιδί που είναι ακόμα στα σπάργανα να προετοιμαστεί για την επερχόμενη σχολική μέρα. Του δίνουμε οδηγίες στην τακτοποίηση σχολικών βιβλίων και σχολικών ειδών, σκεφτόμαστε και τι θα βάλουμε στη μεσημεριανή του τσάντα. Θέλουμε όλα να είναι τέλεια για να βεβαιωθούμε ότι το μενού είναι καλά ισορροπημένο και πλήρες. Κάθε μικρή λεπτομέρεια της προετοιμασίας για τη νέα μέρα στο σχολείο είναι σημαντική και τα κουτιά φαγητού και τα μπουκάλια μας έρχονται να βοηθήσουν στην οργάνωση και την οργάνωση των σχολικών ειδών.

Τι είδη κουτιών φαγητού θα βρείτε στο Rayatoys.gr

Όταν φτάνει η ώρα του μεσημεριανού γεύματος, οι μαθητές ορμούν στους καθορισμένους χώρους. Μερικοί πηγαίνουν σε μια κοντινή συνομιλία, αλλά οι μικροί μαθητές εξακολουθούν να βασίζονται αποκλειστικά στο περιεχόμενο της τσάντας, για το οποίο φρόντιζε η μητέρα τους. Εκεί πρέπει πάντα να βρίσκουν χρήσιμη τροφή και ένα μπουκάλι καθαρό νερό, το οποίο πρέπει να είναι τακτοποιημένο στην καθορισμένη θέση τους.

Λαχανικά, φρούτα, ψωμί και επιδόρπια - όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα στον μαθητή και το κουτί με χωρίσματα θα έκανε εξαιρετική δουλειά σε αυτή την περίπτωση. Από την Raya Toys έχουμε ετοιμάσει μια ποικιλία προσφορών:

  • Δοχεία φαγητού με διαφορετικά χωρίοσματα
  • 3 σε 1 λύσεις
  • Κουτιά με χερούλια
  • Μοντέλα με εικόνες με ήρωες κινουμένων σχεδίων κ.λπ.

Προσθέστε στο μεσημεριανό γεύμα ένα συμπαγές μπουκάλι με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Για ποιους είναι κατάλληλα

Κάθε μαθητής θα μπορούσε να προσθέσει ένα κουτί φρέσκο ​​φαγητό και ένα αρκετά μεγάλο μπουκάλι νερό στη τσάντα για να διαρκέσει πολύ. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της ημέρας, γεμάτος δύναμη και επαρκείς ενεργειακούς πόρους.

Οι συσκευές αποθήκευσης τροφίμων και τα μπουκάλια νερού είναι κατάλληλα για όλα τα παιδιά επειδή είναι πρακτικά, άνετα στη μεταφορά και τη χρήση τους. Για κορίτσια και αγόρια - εδώ στο Raya Toys θα βρείτε υπέροχα σχολικά είδη, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων για την αποθήκευση σάντουιτς και ποτών για παιδιά από 3 έως 8 ετών.

Ποια είναι τα μοντέλα που τα αγοράζουν πιο πολύ

Όταν ο αγαπημένος ήρωας ενός παιδιού απεικονίζεται σε κουτί φαγητού ή μπουκάλι νερού, η όρεξη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη. Ή έτσι λένε τα παιδιά, που έχουν ήδη αποκτήσει αυτόν τον τύπο συσκευής, που θεωρείται αναπόσπαστο μέρος των σχολικών ειδών. Αγοράστε τα σε τιμές ευκαιρίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys και ανακαλύψτε ξανά τη διαδικασία εκμάθησης τώρα.