Παράδοση και τρόπος πληρωμής

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΤΟΥΣ «ΠΡΟΪΟΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ», ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Ή ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΕΜΒΑΣΜΑ.

ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ 30 ΕΩΣ 45 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

Η RAYATOYS.GR δεν εγγυάται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων κατά τη στιγμή της αποστολής!

Σε περίπτωση προσωρινής μη διαθεσιμότητας, θα επικοινωνήσουμε εγκαίρως μαζί σας!

Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΩΣ 49,99 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΕΥΡΩ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ACS COURIER.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΒΑΡΟΣ ΕΩΣ 20 KG (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΓΚΟ), Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΑΡΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 KG (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΓΚΟ), Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ACS COURIER.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι παραδόσεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα της RayaToys πραγματοποιούνται εντός 3 έως 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή των παραγγελιών. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας ταχυμεταφορών και την απόσταση του οικισμού. Η Raya Toys εγγυάται την αποστολή των εμπορευμάτων εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών (σε περίπτωση που τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι διαθέσιμα τη στιγμή της παραγγελίας). Οι παραγγελίες που γίνονται Σαββατοκύριακα και αργίες διεκπεραιώνονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα με σειρά προτεραιότητας. Ο σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης.

    

Τα προϊόντα που παραγγείλατε θα συσκευαστούν και θα σταλούν το συντομότερο δυνατό. Χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών για όλη τη χώρα.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

  1. Αντικαταβολή - τα παραγγελθέντα εμπορεύματα παραδίδονται σε κούριερ αφού ο εκπρόσωπός μας έχει επικοινωνήσει με τον πελάτη για διευκρινίσεις σχετικά με την επιβεβαίωση και τη διεύθυνση παράδοσης. Κατά την τηλεφωνική συνομιλία θα ενημερωθείτε ποια ημέρα θα ολοκληρωθούν οι παραγγελίες σας και πότε θα παραδοθούν στον courier. Εάν δεν υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να προσδιορίσετε στην παραγγελία σας, θα ετοιμάσουμε την παραγγελία σας και θα λάβετε ένα e-mail που θα αναφέρει με ποιον ταχυμεταφορέα στάλθηκε το δέμα και τον αριθμό αποστολής. Η αντικαταβολή παρέχεται ως υπηρεσία ταχυμεταφορών και το ποσό για τα ζητούμενα εμπορεύματα καταβάλλεται στον ταχυμεταφορέα από την αντίστοιχη εταιρεία ταχυμεταφορών και επιβεβαιώνεται με την υπογραφή του απαραίτητου εγγράφου.
  2. Πληρωμή ηλεκτρονικά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
  3. Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα - ο πελάτης μεταφέρει με τραπεζικό έμβασμα ένα ποσό ίσο με την τιμή των αγαθών που ζητήθηκαν συν τα έξοδα αποστολής στον καθορισμένο τραπεζικό λογαριασμό, ΑΦΟΥ επικοινωνήσει κάποιος υπάλληλος από το ηλεκτρονικό κατάστημα της RayaToys μέσω τηλεφώνου ή e-mail. Εκδίδεται τιμολόγιο για πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα και αναφέρεται ως αιτιολόγηση για τη μεταφορά χρημάτων ο αριθμός τιμολογίου και ο αριθμός παραγγελίας. Σε περίπτωση πληρωμής με τραπεζικό έμβασμα, η παραγγελία αποστέλλεται ΑΦΟΥ το ποσό της παραγγελίας εμφανιστεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Rayaland LTD. Στην περίπτωση αυτή, η προθεσμία παράδοσης των 5 εργάσιμων ημερών ξεκινά από την ημερομηνία παραλαβής του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ: Procredit Bank

IBAN: BG90PRCB92301437634319

BIC: PRCBBGSF

Παραλήπτης: Rayaland Ltd