Μαξιλάρια θηλασμού

Φίλτρα
ανά σελίδα

28 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

28 είδη

Μαξιλάρια θηλασμού

Ο ενθουσιασμός της προετοιμασίας για τον ερχομό ενός νεογέννητου μωρού είναι ένα πολύ σημαντικό και συναρπαστικό γεγονός για τις έγκυες μητέρες. Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στον ιστότοπο της Rayatoys και δημιουργήστε την προκαταρκτική λίστα με όλα όσα χρειάζεστε. Εδώ θα βρείτε όλων των ειδών τα είδη από παγκοσμίου φήμης μάρκες σε πολύ προσιτές τιμές. Η φροντίδα του νεότερου μέλους της οικογένειας είναι εξαιρετικά σημαντική και εμείς στην Paradise Toys το γνωρίζουμε καλύτερα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μαξιλάρια για έγκυες γυναίκες

Σκεπτόμενοι την άνεση και την άνεση που έχετε εσείς - μέλλουσες μητέρες, προσφέρουμε πολυλειτουργικά μαξιλάρια για θηλάζουσες και εγκύους. Είναι βαμβακερά, απαλά και με ειδική γέμιση από αντιαλλεργικές μπάλες πολυεστέρα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, παρέχουν άνετη στήριξη στο κάτω μέρος της πλάτης. Με αυτά μπορείτε να είστε σίγουροι για την άνεση και την ασφάλεια του μικρού σας αγγέλου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για όλες τις θηλάζουσες μητέρες. Είναι σχεδιασμένα κυρίως για το τάισμα ενός μωρού, αλλά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, κοιμάστε ή χαλαρώνετε με κουρασμένα και πρησμένα πόδια πάνω του. Όπως ήδη αναφέρθηκε, είναι πολυλειτουργικό. Γι' αυτό μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως μαξιλάρια θηλασμού και ως βοήθημα ύπνου, για παράδειγμα. Φροντίστε να επιλέξετε το δικό σας στον ιστότοπο της Rayatoys.

Από ποιους τύπους μπορούμε να διαλέξουμε

Όπως ήδη αναφέρθηκε, το καλό με αυτού του τύπου τα μαξιλάρια θηλασμού είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή, ακόμη και μετά την εγκυμοσύνη. Κατά τη διάρκεια του θηλασμού, θα είναι η πρώτη σας φίλη, γιατί βοηθάει να παρέχετε σταθερή υποστήριξη στο μισοξαπλωμένο σώμα της μητέρας και, φυσικά, να κρατάτε το μωρό στο στήθος σας. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα στην αγορά, αλλά σε γενικές γραμμές μπορούμε να τα διανέμουμε σύμφωνα με:

  • Η μορφή. Σύμφωνα με τη μορφή, υπάρχουν διάφοροι τύποι. Το πιο συνηθισμένο σχήμα που θα συναντήσετε είναι σε σχήμα U, είναι πραγματικά πολύ βολικό για να ταΐσετε ένα μωρό, κρατά το μωρό σταθερά στη σωστή θέση. Το ελλειπτικό μοντέλο είναι επίσης από τα αγαπημένα των θηλαζουσών μητέρων, είναι επίσης πολυλειτουργικά και παρέχουν καλή υποστήριξη.
  • Υλικό. Όσο για το ύφασμα, τα περισσότερα είναι από 100% βαμβάκι και είναι υποαλλεργικά. Εμείς στην Paradise Toys σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε εκείνα με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι, καθώς δεν υπάρχει κίνδυνος ερεθισμού στο απαλό και λεπτό δέρμα του μωρού.
    Γιατί να επιλέξετε το Rayatoys

Εμείς στην Raya Toys γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τον μικρό σας θησαυρό. Γι' αυτό σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ποιοτικών προϊόντων και πλήρεις πληροφορίες για καθένα από αυτά. Μη χάνετε χρόνο, αλλά επιλέξτε τώρα ό,τι χρειάζεστε για το πιο μικρό αλλά σημαντικό μέλος της οικογένειας, με το Rayatoys γιατί:

  • Οι αγορές μαζί μας είναι σαν παιδικό παιχνίδι.
  • Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές και σωστές πληροφορίες για καθένα από τα προσφερόμενα προϊόντα.
  • Προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε καλές τιμές.