Παιδικά λάπτοπ και τάμπλετ

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Τα παιδιά από μικρή ηλικία έλκονται από την τεχνολογία που χρησιμοποιούν οι ενήλικες. Κάθε γονιός είχε την εμπειρία να μην μπορεί να πάρει πίσω το κινητό του μόλις πέσει στα χέρια ενός περίεργου παιδιού. Η αγορά προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphone για παιδιά. Είναι διαδραστικά - παίζουν ήχους, περιέχουν εκπαιδευτικά προγράμματα και ψυχαγωγία. Είναι κατάλληλα τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

Τι παιχνίδια υπάρχουν στην κατηγορία;

  • εκπαιδευτικά tablet. Παίζουν μελωδίες, ήχους ζώων και περιλαμβάνουν εκπαιδευτική διασκέδαση. Είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών.
  • εκπαιδευτικοί φορητοί υπολογιστές — με 40 προγράμματα μαθημάτων ιδανικά για εκμάθηση αγγλικών, μαθηματικών, μουσικής και γαλλικών μέσω παιχνιδιού.
  • μουσικά smartphone — μπορούν να προσαρμοστούν. Έχετε 10 εφαρμογές που περιλαμβάνουν γράμματα, αριθμούς, έννοιες χρόνου και άλλα.
  • μαλακά tablets — θα μυήσουν το παιδί σε διαφορετικά σχήματα, χρώματα, ζώα και τους διασκεδαστικούς και ρεαλιστικούς ήχους τους. Περιέχει μια ποικιλία από ήχους κλήσης και περιλαμβάνει παιχνίδι. Για ηλικία άνω του 1 έτους.

Γιατί να επιλέξουμε ένα παιδικό laptop;

Οι φορητοί υπολογιστές VTech Challenger είναι διαθέσιμοι σε ροζ και μπλε. Περιλαμβάνει πληκτρολόγιο υπολογιστή QWERTY με ποντίκι. Έχουν σύστημα προοδευτικής εκπαίδευσης και έκθεση προόδου. Βοηθούν στην ανάπτυξη βασικών, πρώιμων δεξιοτήτων υπολογιστή στα νήπια. Διατίθεται επίσης λειτουργία δύο παικτών. Οι φορητοί υπολογιστές για παιδιά βοηθούν στην ανάπτυξη της λογικής, της φαντασίας και του κίνητρου. Μαζί τους, η απόκτηση νέων γνώσεων είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα.

Γιατί να επιλέξετε ένα παιδικό tablet;

Τα tablet από την επωνυμία Thinkle Star έχουν μια σειρά γεμάτη ποικιλία. Είναι θεματικές και ανάμεσά τους θα βρείτε τα «Μάντεψε το αίνιγμα», «Οδική ασφάλεια», «Το ανθρώπινο σώμα», «Μουσικό πιάνο», «Ο πρώτος μου άτλας» και «Πρώτη γνώση». Όλα έχουν ήχους κλήσης, παιχνίδια, ερωτήσεις και γεγονότα. Τα μουσικά smartphone της VTech είναι επίσης εξαιρετικά για παιχνίδι και εκμάθηση, φέρνοντας επίσης πολλή διασκέδαση. Το παιχνίδι είναι εξ ολοκλήρου στα αγγλικά, κάτι που θα συμβάλει στην εκμάθηση νέων λέξεων. Η συνιστώμενη ηλικία των χρηστών είναι μεταξύ 2 και 5 ετών.

Γιατί να επιλέξετε τη Raya Toys;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys είναι μεταξύ των κορυφαίων της αγοράς για παιδικά και βρεφικά παιχνίδια. Προσφέρει μια ποικιλία φορητών υπολογιστών, tablet και smartphone καθιερωμένων επωνυμιών σε διαφορετικές τιμές. Θα βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά στις περιγραφές των προϊόντων. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα σε φυσικά καταστήματα. Η εταιρεία προσφέρει ειδικές προσφορές σε διάφορα είδη.