Βούρτσες καθαρισμόυ μπουκαλιών και πιπίλων

Φίλτρα
ανά σελίδα

5 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

5 είδη

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις βούρτσες για τον καθαρισμό μπιμπερών και πιπίλων

Ποιοι είναι οι κανόνες για τη διατήρηση της υγιεινής των βρεφικών πιάτων; Γιατί και τι είδους βούρτσα να αγοράσω για τα μπιμπερό; Δείτε μερικές βασικές συμβουλές για το θέμα.

Τι είδη βουρτσών για μπιμπερό υπάρχουν;

  • Με κυρτό επάνω μέρος για ποιοτικό πλύσιμο τόσο στα τοιχώματα του μπουκαλιού όσο και στο κάτω μέρος.
  • Με μια μικρό εξάρτημα καθαρισμού πιπίλας.
  • Με αντικαταστάσιμη κεφαλή (μικρή και μεγάλη βούρτσα).
  • Εύκαμπτες
  • Με ένα σφουγγάρι αφρού από πάνω.
  • Με λαβή από καουτσούκ, πλαστικό ή ανοξείδωτο χάλυβα.
  • Με δυνατότητα ανάρτησης της βούρτσας ή με δυνατότητα στερέωσής της με ηλεκτρική σκούπα.
  • Σιλικόνης

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά τους κατά τον καθαρισμό

Δύο βήματα είναι σημαντικά για την υγιεινή των μπιμπερό: ο καθαρισμός και η αποστείρωση. Ακόμα κι αν έχετε ετοιμάσει τον καλύτερης ποιότητας αποστειρωτή, είναι σημαντικό να βάζετε μόνο τέλεια πλυμένα μπουκάλια σε αυτόν. Εάν υπάρχουν υπολείμματα γάλακτος στην επιφάνειά τους, η αποστείρωση δεν θα είναι αποτελεσματική. Για να βασιστείτε στην ποιοτική απολύμανση, είναι σημαντικό να τα πλύνετε καλά πρώτα. Η βούρτσα βοηθά το απορρυπαντικό να φτάσει σε όλα τα δυσπρόσιτα σημεία από το μπιμπερό και την πιπίλα.

Όλοι οι τύποι βουρτσών για μπιμπερό που προσφέρονται στον κατάλογο της Raya Τoys είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, χωρίς Bisphenol A. Η αντοχή και η ποιοτική κατασκευή τους εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή. Μπορεί να επεξεργαστεί σε πλυντήριο πιάτων. Τα περισσότερα πινέλα είναι ευέλικτα και συμβατά με όλες τις μάρκες μπουκαλιών. Δεν έχεις παρά να διαλέξεις ποιο μοντέλο είναι πιο κατάλληλο και άνετο για σένα και τα πιο ανθεκτικά είναι αυτά με μύτες σιλικόνης.

Γιατί να αγοράσετε από την Paradise Toys

Στo διαδικτυακό καταστήματα στο rayatoys.gr ετοιμάσαμε για εσάς παιδικά και βρεφικά προϊόντα από φημισμένους παγκόσμιους κατασκευαστές. Σε κάθε ενότητα θα βρείτε μεμονωμένα προϊόντα και κιτ σε εξαιρετικές τιμές.

Μπορείτε να περιηγείστε όλο το εικοσιτετράωρο, να βάλετε Αγαπημένα, να συγκρίνετε χαρακτηριστικά και να παραγγείλετε χωρίς να χάσετε χρόνο ή να φύγετε από το σπίτι.

Προετοιμάστε το σπίτι σας για το μωρό εύκολα και κερδοφόρα. Σε εμάς θα βρείτε τα πάντα για τα μικρά: από έπιπλα, σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές, μέχρι ρούχα, παιχνίδια και φαγητό. Ετοιμάζουμε τον κατάλογό μας με αγάπη και φροντίδα, γιατί γνωρίζουμε ότι οι πρώτοι μήνες και τα χρόνια του μωρού είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τους νέους γονείς, αλλά είναι και μια περίοδος που σας βάζει μπροστά σε καθημερινές ερωτήσεις. Ξέρουμε πώς να γίνουμε βοηθός σας. Εμπιστευσου μας!