Σετ μαγείας και σετ ντετέκτιβ

Φίλτρα
ανά σελίδα

13 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

13 είδη

Δεν υπάρχει παιδί που να μην αγαπά τα κόλπα. Τα μαγικά κόλπα είναι τα αγαπημένα των μικρών παιδιών και τα παιδικά παιχνίδια όπως τα κουτιά ψευδαισθήσεων είναι ένας καλός τρόπος για να τους δώσετε τον ρόλο των μάγων που έχουν αόρατες δυνάμεις. Εκτός από προτάσεις για μάγους, θα βρείτε και σετ ντετέκτιβ κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια, αλλά και δώρα. Σε εμάς θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές και σε διάφορες παραλλαγές, ώστε να βρείτε εύκολα την κατάλληλη λύση για το παιδί σας.

Τι σετ κόλπων θα βρείτε στην κατηγορία

Στην κατηγορία προσφέρουμε υπέροχα είδη για τα μικρά παιδιά, με τα οποία μπορούν να διασκεδάσουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Τα σετ με κόλπα έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν μαγικά κόλπα και με διάφορα θέματα - όραση με ακτίνες Χ, εφέ φωτός, κόλπα με κάρτες, μυστικός αποκωδικοποιητής και άλλα ελκυστικά θέματα. Κάθε προϊόν στην ενότητα είναι μια εξαιρετική επιλογή για παιδιά άνω των 6 ετών και όλη η οικογένεια μπορεί να συμμετάσχει στο παιχνίδι μάγων.

Για ποια ηλικία είναι κατάλληλα;

Προϊόντα όπως τα σετ με κόλπα είναι σχεδιασμένα για μεγαλύτερα παιδιά που μπορούν να συμμετέχουν σε πιο σύνθετα παιχνίδια, να επιδεικνύουν λογική σκέψη και δημιουργικότητα, να διατηρούν την προσοχή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και να σχεδιάζουν. Η ευκινησία είναι επίσης μια πολύ σημαντική ιδιότητα σε αυτή την περίπτωση, έτσι ώστε το παιδί να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είναι το κόλπο. Αυτό είναι που κάνει αυτού του είδους τα σετ κατάλληλα κυρίως για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 έως 10 ετών.

Είναι κατάλληλα για δώρο;

Αν αναρωτιέστε τι να επιλέξετε για δώρο γενεθλίων ή άλλη περίσταση, τα σετ κόλπων είναι μια εξαιρετική επιλογή με την οποία δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Είτε είναι για εσάς είτε για κάποιο άλλο παιδί, τα κουτιά trick or-treat είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα απολαύσει κάθε παιδί. Επιλέξτε μια κατάλληλη πλοκή και αφήστε τη μαγεία να ξεκινήσει τώρα!

Γιατί να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys

Σε εμάς, θα βρείτε έναν εξαιρετικά πλούσιο κατάλογο προϊόντων που περιλαμβάνει όχι μόνο σετ κόλπων, αλλά και κάθε είδους άλλες προτάσεις για παιδιά, μωρά και τους γονείς τους. Επιλέξτε Raya Toys και θα φροντίσουμε να λάβετε:

  • 24/7 πρόσβαση στις πιο πρόσφατες προτάσεις μας - συνεργαζόμαστε επίσης με παγκοσμίου φήμης επωνυμίες των οποίων τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και με μοντέρνα εμφάνιση.
  • σούπερ προσφορές - εκτός από μόνιμα ευνοϊκές τιμές, προσφέρουμε επίσης τακτικές εκπτώσεις στους πελάτες μας.
  • τέλεια εξυπηρέτηση - διατηρούμε την καλή μας φήμη, την οποία έχουμε χτίσει επίσης χάρη στην αδιάλλακτη στάση μας για την ποιότητα των υπηρεσιών.

Επιλέξτε τα απαραίτητα προϊόντα για το παιδί σας και απολαύστε τη χαρά που έχει στα μάτια του. Η ομάδα της Raya Toys είναι διαθέσιμη για ερωτήσεις σχετικά με την επιλογή προϊόντων από τον κατάλογό μας.