Οχήματα

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 221

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 221

Τα αυτοκίνητα, τα φορτηγάκια και κάθε λογής άλλα οχήματα είναι από τα πιο ευέλικτα παιχνίδια που έχουν πάντα ζήτηση και τραβούν πάντα το ενδιαφέρον των παιδιών. Επίσης να σημειώσουμε ότι δεν είναι μόνο για αγόρια.

Τι παιδικά οχήματα διαθέτουμε 

  • Αυτοκίνητα. Αυτή είναι η κατηγορία με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Εδώ θα βρείτε τα πάντα, από μεγάλα αυτοκίνητα, μέχρι αυτά με στοιχεία από αγαπημένες παιδικές ταινίες, και μικρά αυτοκινητάκια που είναι πιστά αντίγραφα πραγματικών μοντέλων. Είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, μέταλλο και ξύλο. Τα παιδιά εντυπωσιάζονται επίσης από ελκυστικά οχήματα, όπως τα buggy και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.
  • Φορτηγά. Εδώ επίσης έχετε μεγάλη ποικιλία από επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε τόσο μικρά φορτηγά όσο και μεγάλα. Η καρότσα ορισμένων από τα παιδικά μοντέλα είναι αφαιρούμενη, ώστε το παιδί να μπορεί να τη γεμίσει με φορτίο και στη συνέχεια να το ξεφορτώσει. Τα εξειδικευμένα βαρέα οχήματα είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντα: απορριμματοφόρα, μεταφορείς αυτοκινήτων (συχνά με πρόσθετα αυτοκίνητα), οδική βοήθεια, τρακτέρ (με ή χωρίς ρυμουλκούμενο), φορτηγά σκυροδέματος, φορτηγάκια παγωτού κ.λπ. Μερικά από τα μοντέλα έχουν πρόσθετα αξεσουάρ.
  • Λεωφορεία. Μοντέρνα, με ρετρό εμφάνιση, σχολικά - αυτά τα οχήματα είναι επίσης πολύ ενδιαφέροντα για τα παιδιά.
  • Μοτοσυκλέτες. Θα βρείτε δίτροχα, τρίτροχα και σταθερά ATV.
  • Τρένα. Εδώ σας περιμένουν τόσο μεμονωμένες ατμομηχανές και τρένα, όσο και με σιδηροτροχιές. Μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν σιδηροδρομικό σταθμό, καθώς και άλλα στοιχεία που μετατρέπουν το παιχνίδι σε πραγματική περιπέτεια.
  • Αεροπορικά οχήματα: αεροπλάνα, ελικόπτερα.
  • Πυροσβεστικά και αστυνομικά αυτοκίνητα. Μερικά από αυτά εκπέμπουν φώτα και ήχους.
  • Μηχανές εργασίας: εκσκαφείς, τρακτέρ.
  • Σετ. Εκτός από αυτοκινητάκι, μπορείτε να προσθέσετε επίσης πίστα, πολυώροφο γκαράζ ή άλλα αξεσουάρ.

Τι να διαλέξετε για τα μικρά

Αν ψάχνετε για ένα δώρο για μικρό παιδί, στοχεύστε σε αυτοκίνητα και φορτηγά με πιο στυλιζαρισμένα και κομψά σχήματα χωρίς μικρά εξαρτήματα ή αιχμηρές άκρες. Είναι σημαντικό τα παιδιά να μπορούν να τα κρατούν γερά και να μπορούν να τα μετακινούν εύκολα.

Τα παιδικά αυτοκινητάκια και τα ξύλινα τρένα είναι επίσης μια καλή επιλογή για τα μικρά παιδιά. Είναι ισχυρά και ανθεκτικά σε πτώσεις και κραδασμούς.

Γιατί να αγοράσετ από τη Raya Toys

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από παιδικά και βρεφικά είδη. Για να κάνετε τις αγορές σας πιο κερδοφόρες, καθημερινά εκατοντάδες είδη περιλαμβάνονται σε ελκυστικές προσφορές και εκπτώσεις. Εδώ θα βρείτε τα πάντα, από ρούχα και παιχνίδια μέχρι εξοπλισμό, έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο και αξεσουάρ.

Παραγγείλετε τώρα από τη Raya Toys σε καλές τιμές και με γρήγορη παράδοση σε όλη τη χώρα!