Θήλαστρα

Φίλτρα
ανά σελίδα

31 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

31 είδη

Θήλαστρα 

Ο θηλασμός είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους και πιο υγιεινούς τρόπους για να ταΐσετε το μωρό σας. Εκτός από αυτή τη διαδικασία, δίνει επιπλέον συναίσθημα σε αυτή την ισχυρή απεριόριστη σύνδεση που πρόκειται να χτιστεί ανάμεσα σε εσάς και τον μικρό σας θησαυρό.Αυτή η σημαντική περίοδος είναι αρκετά συναισθηματική. Μερικές φορές, όμως, είναι απαραίτητος ο έμμεσος θηλασμός, με τη βοήθεια των λεγόμενων θηλαστικών. Στην Paradise Toys θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αυτά σε προσιτές τιμές.

Γιατί ο θηλασμός είναι τόσο σημαντικός για τις μητέρες

Δεν μπορεί κάθε μητέρα να θηλάσει το παιδί της και οι λόγοι για αυτό μπορεί να είναι διαφορετικοί, όπως ένα πρόβλημα με πολύ ερεθισμένες θηλές και πολλά άλλα. Σύμφωνα με μια σειρά από απόψεις για το θέμα, πολλές θηλάζουσες μητέρες προτιμούν να βγάλουν το μητρικό τους γάλα με ειδικά εργαλεία, είτε πρόκειται για ηλεκτρικά θήλαστρα είτε για θήλαστρα χειρός, και οι συσκευές διπλού θηλασμού γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία  ακόμα πιο γρήγορη και αποτελεσματικά. Όποιο μοντέλο κι αν επιλέξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι εμείς στην Paradise Toys έχουμε ένα και μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα ένα με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού.

Πώς να αποστειρώσετε

Τα σκεύη που χρησιμοποιήσατε για το στύψιμο μπορούν να αποστειρωθούν με βράσιμο, περίπου 20 λεπτά. Στις μέρες μας όμως έχουν μπει και οι λεγόμενοι αποστειρωτές. Διατίθενται στην αγορά για ηλεκτρικούς ή φούρνους μικροκυμάτων. Με τη βοήθειά τους μπορείτε να φροντίσετε για την αποστείρωση των εργαλείων που έχετε χρησιμοποιήσει.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της χρήσης χειροκίνητου και ηλεκτρικού;

Τα θήλαστρα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Και αυτό είναι κατανοητό, δεδομένων των πολλών θετικών απόψεων στα φόρα για μαμάδες. Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι στην αγορά και είναι:

  • Θήλαστρα χειρός. Είναι κατάλληλα για εκείνες τις μητέρες που θα τα χρησιμοποιούσαν λιγότερο συχνά, για παράδειγμα λόγω προσωρινού ερεθισμού των θηλών. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν ότι δεν βοηθούν στην παραγωγή γάλακτος. Είναι γενικά περιζήτητα λόγω του πρακτικού μεγέθους και της ευκολίας χρήσης τους.
  • Ηλεκτρικά θήλαστρα. Είναι εξαιρετικά εύχρηστα. Διατίθενται κυρίως σε δύο εκδόσεις - αυτές με μπαταρίες και με πρακτική δυνατότητα σύνδεσης. Είναι κατάλληλα κυρίως για γυναίκες που έχουν περιορισμένη ποσότητα μητρικού γάλακτος.

Στα καταστήματα της Raya Toys προσφέρουμε και τα δύο είδη ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Τι προσφέρει η Rayatoys

Εμείς στη Rayatoys σας προσφέρουμε όλα όσα χρειάζεστε για τον μικρό σας θησαυρό. Είμαστε ο πρώτος και απαραίτητος βοηθός σας στην ανατροφή του παιδιού σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από διάφορα είδη που μπορείτε να αγοράσετε εύκολα και άνετα καθισμένοι ζεστά στο σπίτι μπροστά στον καναπέ. Μη χάνετε χρόνο και κάντε τη σωστή επιλογή με τη Rayatoys τώρα!