Κούνιες

Φίλτρα
ανά σελίδα

39 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

39 είδη

Κούνια

Κάθε γονιός θέλει το καλύτερο για το μωρό του, γι' αυτό του αγοράζουν διάφορα προϊόντα για να το κάνουν να νιώθει χαρούμενο και χαλαρό. Η παιδική κούνια είναι μια καλή επένδυση που γίνεται αγαπημένο μέρος για παιχνίδι και ύπνο. Εάν χρειάζεστε έναν βοηθό για να κάνετε την εργασία σας, αυτή είναι η τέλεια λύση.

Προσφέρουμε μόνο ποιοτικά και άνετα μοντέλα με διαφορετικά σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε το κατάλληλο αξεσουάρ για το μικρό σας. Ανάλογα με τον τύπο τους, μπορεί να έχουν διαφορετικές λειτουργίες. Υπάρχουν μερικά που έχουν ενσωματωμένα ηχεία για αναπαραγωγή διαφόρων τραγουδιών ή ήχων μουσικής και μπορεί να είναι αυτόματα ή μπορείτε να επιλέξετε και να αλλάξετε μηχανικά μια συγκεκριμένη ώρα. Διαθέτουν σύγχρονη τεχνολογία κουνήματος, με πολλά στάδια κίνησης, με τροχούς και ζώνες ασφαλείας, ώστε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση τους. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως αυτοσχέδιο κρεβάτι, γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μέρη για να κοιμούνται τα παιδιά όταν είναι κουρασμένα και αποκοιμιούνται.

Πώς να επιλέξετε κούνια;

Αν αναρωτιέστε πώς να κάνετε την καλύτερη επιλογή, θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το τι πρέπει να αναζητήσετε:

Δώστε προσοχή στον τρόπο κίνησης - η κούνια μωρού μπορεί να κουνιέται από εσάς ή μπορεί να είναι ηλεκτρική.
Πόσα κιλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν - αυτό είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Εκτιμήστε το βάρος του μωρού σας και το επιτρεπόμενο για το επιλεγμένο προϊόν να το χρησιμοποιεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Το υλικό από το οποίο κατασκευάζεται - επιλέγετε πάντα υλικά υψηλής ποιότητας.
Ασφάλεια - κάθε προϊόν έχει ζώνες για την προστασία των παιδιών από ολίσθηση ή πτώση.
Ποιότητα, σταθερότητα και χαρακτηριστικά - συνήθως όλα μέρος της περιγραφής του επιλεγμένου προϊόντος σας.

Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τη σωστή επιλογή, γράψτε στους συμβούλους μας που θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Για μωρά σε ποια ηλικία είναι κατάλληλα

Εκτός από το βάρος, καλό είναι να λάβετε υπόψη και την ηλικία του μικρού σας θησαυρού. Στην Raya Toys θα βρείτε μοντέλα κατάλληλα τόσο για νεογέννητα όσο και για παιδιά. Η ειδική προσφορά μας για εσάς είναι μια κουνιστή καρέκλα ή κούνια για το μωρό έως τον έκτο μήνα, η οποία μετατρέπεται σε παιδικό καρεκλάκι, που θα είναι χρήσιμο μέχρι το παιδί να γίνει 36 μηνών. Η ποικιλία των μοντέλων σας βοηθά να επιλέξετε εύκολα, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Όλα τα μοντέλα που τροφοδοτούνται από μηχανισμό μπαταρίας είναι έως 9 κιλά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τη κούνια

Ανάλογα με τον τρόπο που τη χρησιμοποιείτε, η κουνιστή πολυθρόνα έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά. Εάν το μωρό σας είναι ακόμα μικρό και η καρέκλα σας χρησιμεύει ως κούνια, μπορείτε να επωφεληθείτε από τους διαφορετικούς βαθμούς κουνίσματος, τη θέση του παιδιού, καθώς και ένα μουσικό πάνελ με μελωδίες που κοιμίζουν εύκολα το μωρό. Ως κάθισμα ή καρέκλα τραπεζαρίας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν το παιδί στέκεται μόνο του. Οι ζώνες ασφαλείας πέντε σημείων εξασφαλίζουν την ασφάλειά του και το ρυθμιζόμενο κάθισμα για απόλυτη άνεση. Είναι δυνατός ο συνδυασμός κούνιας και τραπεζαρίας, καθώς και κούνιας με ξαπλώστρα.

Γιατί να επιλέξετε το rayatoys.gr

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να καλύψετε τις ανάγκες του μικρού σας θησαυρού. Οι τιμές είναι προσιτές για όλους, κάτι που είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Raya Toys. Αν θέλετε το καλύτερο, εμπιστευτείτε εμάς και τα προϊόντα μας και κάντε μια αγορά που θα κάνει τόσο τα παιδιά σας όσο και εσάς να είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.