Λούτρινα παιχνίδια

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 169

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 169

Σίγουρα δεν υπάρχει άτομο που να μην έλκεται από απαλά βελούδινα παιχνίδια που φαίνονται τόσο χαριτωμένα. Φαίνεται να μας προσκαλούν να παίξουμε μαζί τους και να τους αγκαλιάσουμε σφιχτά. Κάθε παιδί έχει τουλάχιστον ένα αρκουδάκι στο σπίτι του και μερικά παιδιά μπορούν να καυχηθούν για ολόκληρες συλλογές από χνουδωτές φίλες. Δεν είναι τυχαίο ότι τα λούτρινα παιχνίδια είναι η πρώτη επιλογή για δώρο σε πολλές περιπτώσεις - γενέθλια, βαπτίσεις, διακοπές Χριστουγέννων, αθλητικά επιτεύγματα κ.ο.κ. Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος μαζί τους, και η έκπληξη είναι πάντα εκεί.

Για ποιους είναι κατάλληλα τα μαλακά βελούδινα παιχνίδια;

Είναι κατάλληλα για μωρά, για μεγαλύτερα παιδιά, καθώς και για ενήλικες. Αυτό το είδος παιδικών ειδών προτιμάται για διάφορους λόγους, αλλά ο κυριότερος είναι ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παιχνίδι και διακόσμηση του σπιτιού. Στην Raya Toys θα βρείτε μια πλούσια συλλογή από βελούδινα προϊόντα που κρύβουν γοητεία και πολλή αγάπη. Δώστε στο παιδί σας αμέτρητα θετικά συναισθήματα γεμάτα τρυφερότητα και απαλότητα.

Πότε να τα προσφέρετε στο παιδί

Σίγουρα δεν είναι καλή ιδέα να αφήσετε ένα παιδί να παίζει με μαλακά βελούδινα παιχνίδια όταν εξακολουθεί να βάζει τα πάντα στο στόμα του και δεν ξέρει πώς να προστατεύσει τον εαυτό του. Αν όμως το μωρό είναι ήδη 1 έτους, τότε σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν εμπόδια για να συμπεριλάβει μερικά λούτρινα ζωάκια στη ρουτίνα του. Έτσι θα έχει διαθέσιμες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε - εσείς - οι γονείς του.

Η καλύτερη ηλικία για να παίξετε με μαλακά βελούδινα παιχνίδια είναι περίπου 3 έως 5 ετών. Στη συνέχεια, το παιδί αρχίζει να δημιουργεί καταστάσεις ρόλων, οι οποίες περιλαμβάνουν περισσότερους αγαπημένους χαρακτήρες. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys θα βρείτε μεγάλα και μικρά βελούδινα προϊόντα υψηλής ποιότητας, φθηνά και απολύτως ασφαλή για την υγεία των παιδιών.

Γιατί να επιλέξετε Raya Toys

Μαζί μας θα σας υποδεχτεί ένας ολόκληρος κόσμος με υπέροχα όνειρα και αξέχαστη βελούδινη διασκέδαση. Μπορούμε να σας προσφέρουμε υπέροχα μαλακά βελούδινα παιχνίδια σε ακόμα καλύτερες τιμές, τα οποία είναι κατάλληλα τόσο για μικρά μωρά όσο και για μεγάλα παιδιά. Εμπιστευτείτε την Paradise Toys γιατί:

Θα σας εξυπηρετήσουμε καλά.

Κάνουμε παραδόσεις γρήγορα και σωστά.

Οι προσφορές μας είναι φθηνές, αλλά και υψηλής ποιότητας.

Κάθε πελάτης μας έχει σημασία.

Δεν έχει σημασία για εμάς ποιος είναι ο λόγος - στόχος μας είναι πάντα να σας παρέχουμε το καλύτερο.

Σε εμάς οι εκπτώσεις είναι πραγματικές.

Η αποστολή μας είναι να κάνουμε περισσότερα παιδιά χαρούμενα.

Αφήστε το να είναι βελούδινο και απαλό! Δώστε στο παιδί σας αγάπη και εκπλήξτε το με μια από τις αφράτες προτάσεις μας.