Πέδιλα και Σαγιονάρες

Φίλτρα
ανά σελίδα

34 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

34 είδη

Σανδάλια και παντόφλες

Το να φοράτε παιδικά σανδάλια και παντόφλες το καλοκαίρι είναι υποχρεωτικό. Αυτός ο τύπος παπουτσιού παρέχει στα πόδια δροσιά και άνεση, τα οποία είναι εξαιρετικά σημαντικά στη ζέστη. Η σταθερότητα και η ελαφρότητα κατά το περπάτημα και το τρέξιμο είναι επίσης σημαντικά στοιχεία που πρέπει να υπάρχουν ώστε τα μικρά να απολαύσουν μια βόλτα στο πάρκο ή ένα παιχνίδι στην αυλή του νηπιαγωγείου και του παιδικού σταθμού.

Είδη παιδικών σανδαλιών και παντόφλων στη RayaToys

Τα καλοκαιρινά παιδικά παπούτσια είναι διαφορετικά στην εμφάνιση και καλό είναι να τα έχετε όλα. Όταν βγάζουμε το παιδί βόλτα του προσφέρουμε συνήθως να φορέσει τα σανδάλια του και όταν έρθει η ώρα να βγούμε στην παραλία το καλούμε να φορέσει τις παντόφλες του, που έχουν και μια μάλλον άτυπη εμφάνιση.

Η ποικιλία των παιδικών παπουτσιών για το καλοκαίρι είναι απαραίτητη λόγω του συστηματικού καθαρισμού τους. Δεδομένου ότι τα πόδια μας εκτίθενται κατά τους θερμότερους μήνες του χρόνου, πρέπει να αφαιρέσουμε τη βρωμιά από τα παιδικά σανδάλια με σαπούνι και νερό, τα οποία στη συνέχεια πρέπει να στεγνώσουν εντελώς πριν τα ξαναχρησιμοποιήσουμε. Επιλέξτε από τις RayaToys κατάλληλες καλοκαιρινές παντόφλες για το παιδί, οι οποίες διατίθενται σε επιλογές για κορίτσια και αγόρια:

 • Καουτσούκ
 • Σιλικόνη
 • Αθλητικά και για τη παραλία
 • Για βόλτα
 • Με λουράκια
 • Με εικόνα
 • Κλασικά μοντέλα κ.λπ.

Η διαφορετικότητα είναι μπροστά σας. Θα το εκμεταλλευτείτε;

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα;

Τα πόδια είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος του ανθρώπινου σώματος. Αν δεν είναι παπούτσια από ποιοτικά υλικά, είναι πιθανό να αρχίσουν να ιδρώνουν και στη συνέχεια αυτό να προκαλέσει μια δυσάρεστη οσμή. Ως γονείς έχουμε την ευθύνη να φροντίζουμε τα μικρά πόδια του παιδιού μας από μικρή ηλικία ώστε να μην ιδρώνουν τα πόδια μας. Σε αυτή τη γραμμή σκέψης, επιλέξτε παπούτσια για το καλοκαίρι με την υψηλότερη ποιότητα και εδώ σε εμάς θα βρείτε επώνυμα αλλά φθηνά μοντέλα καλοκαιρινές παντόφλες για παιδιά του παρακάτω τύπου:

 • EVA
 • Πολυεστέρας
 • Σιλικόνη
 • Ύφασμα
 • PVC.

Παραγγείλετε παιδικά παπούτσια online, γιατί συχνά είναι με αρκετή έπτωση.

Για ποιους είναι κατάλληλα

Από τη στιγμή που το παιδί αρχίζει να περπατάει, θα πρέπει να έχει σταθερά και άνετα παπούτσια στα πόδια του για να το υποστηρίζουν σε κάθε βήμα που κάνει. Μωρά και μικρά παιδιά, φοιτητές και έφηβοι - τα παιδικά σανδάλια είναι ότι πρέπει για την καλοκαιρινή σεζόν και στη RayaToys θα δείτε μόνο αριστοκρατικά και μοντέρνα μοντέλα σε λογικές τιμές.

Τι μεγέθη έχει;

Ο κατάλληλος αριθμός σανδαλιών καθορίζεται με βάση την ηλικία του παιδιού, καθώς και το ύψος του. Εδώ θα βρείτε διαθέσιμη αρίθμηση όλων των τύπων καλοκαιρινών παπουτσιών, η οποία καλύπτει σχεδόν όλες τις ηλικιακές ομάδες, ξεκινώντας από νήπια και τελειώνοντας με παιδιά που πηγαίνουν ήδη στο σχολείο. Αγοράστε παιδικά σανδάλια και σαγιονάρες από το νούμερο 20 έως το νούμερο 35.