Λούτρινα ζωάκια

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 106

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 106

Λούτρινα παιχνίδια μπορείτε να βρείτε σε κάθε παιδικό δωμάτιο - ελέφαντες, τίγρεις, σκύλους, γάτες ή κούκλες σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Αν και το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής γενιάς προτιμά τις κινητές συσκευές, υπάρχει πάντα μια θέση για τα παραδοσιακά παιχνίδια στην καρδιά κάθε παιδιού και ενήλικα.

Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ευχαρίστηση της ζεστής και απαλής αγκαλιάς τους. Τα λούτρινα ζωάκια καταπραΰνουν, δημιουργούν την αίσθηση παρουσίας και θαλπωρής και βοηθούν τα παιδιά να μην φοβούνται όταν αποκοιμούνται.

Τι λούτρινα ζωάκια θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys;

Η πρώτη αλληλεπίδραση των παιδιών με τον έξω κόσμο γίνεται κυρίως μέσω των παιχνιδιών. Υπό αυτή την έννοια, αποτελούν σημαντική πηγή μάθησης για τον έξω κόσμο.

  • αρκουδάκια - είναι τα αγαπημένα όλων. Μάλιστα, είναι από τα πιο περιζήτητα λούτρινα ζωάκια. Έχετε τη δυνατότητα επιλογής να επιλέξετε μεταξύ μιας μικρής αρκούδας και μιας μεγάλης αρκούδας. Τέτοιες είναι: η αρκούδα από το Μάσα και η Αρκούδα, το μωρό πάντα Melissa and Doug κ.λπ.
  • λούτρινα μαξιλάρια ‒ κατάλληλα για μικρούς και μεγάλους. Αν θέλετε κάποιος να αισθάνεται ξεχωριστός, δώστε του ένα μαξιλάρι. Μπορείτε να το δωρίσετε για κάθε περίσταση όλο τον χρόνο, είτε είναι του Αγίου Βαλεντίνου, Χριστούγεννα, γενέθλια κ.λπ. Τα προϊόντα που διατίθενται είναι το διακοσμητικό μαξιλάρι Beppe Love, το Beppe Big Love και άλλα.
  • λούτρινα ζωάκια ‒ η ποικιλία των ζώων που διατίθενται ως μαλακά παιχνίδια είναι ατελείωτη ‒ από σκύλους, μαϊμούδες, ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις και λιοντάρια μέχρι τίγρεις, μωρά ενυδρίδες, γάτες, ιπποπόταμους και κουνέλια. Είναι κατάλληλα για κάθε ηλικία καθώς και για κάθε φύλο. Καθώς τα μωρά μεγαλώνουν, αρχίζουν να τα χρησιμοποιούν διαφορετικά, ξεκινώντας με την αναγνώριση των ζώων και προχωρώντας σε πιο περίπλοκες ακολουθίες παιχνιδιού. Μερικά προϊόντα αυτής της κατηγορίας είναι: το λούτρινο κουκλάκι Beppe Mammoth 30 cm, Melissa and Doug καμηλοπάρδαλη και άλλα.
  • ζώα από κινούμενα σχέδια - τα αγαπημένα των παιδιών του σήμερα είναι οι χαρακτήρες των παιδικών ταινιών - τα σκυλιά από το Paw Patrol, οι χαρακτήρες του Winnie the Pooh, τα Στρουμφάκια και οι Στρουμφέτες κ.λπ. Θα τα βρείτε σε προσιτές τιμές.

Το παιχνίδι είναι ακόμα καλύτερο και πιο διασκεδαστικό όταν οι γονείς ενώνονται τα παιδιά. Αναζητήστε ένα απλό παιχνίδι ή σετ παιχνιδιών που ενθαρρύνει τη φαντασία τους ή ίσως ένα που θα εντυπωσιάσει αν ψάχνετε για ένα ιδιαίτερο δώρο. Εάν έχετε μικρά παιδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν μικρά κομμάτια με τα οποία θα μπορούσαν να πνιγούν εάν σπάσουν.