Φωτιστικά δωματίου

Φίλτρα
ανά σελίδα

28 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

28 είδη

Φωτιστικά δωματίου

Ο φωτισμός στο νηπιαγωγείο είναι εξαιρετικά σημαντικός και συμβάλλει στον καλό ύπνο όταν είστε μόνοι. Στο Raya Toys θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά φωτιστικά νυχτερινής διασκέδασης, με διαφορετικά σχήματα και μεγέθη για να κάνουν τα βράδια ζεστά και ζεστά. Η περιγραφή κάθε προϊόντος θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που θα ήταν πιο κατάλληλο για τις ανάγκες του μικρού σας αγγέλου. Κάντε τον χαρούμενο με ένα μουσικό μοντέλο ή ένα που λάμπει σε διαφορετικά χρώματα.

Εδώ μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τύπους φωτιστικών με μοναδικό σχεδιασμό και ποιότητα - πολυελαίους, τραπέζι με αμπαζούρ ή χωρίς, με παιδικά μοτίβα για κορίτσια ή αγόρια, με εικόνες αγαπημένου χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Τα μεμονωμένα φωτιστικά έχουν διαφορετικούς τύπους λαμπτήρων ή λαμπτήρων LED και τροφοδοτούνται με διαφορετικό τρόπο. Υπάρχουν αυτά που είναι συνδεδεμένα στην πρίζα και άλλα που τροφοδοτούνται από μπαταρίες. Έχουμε επίσης έναν κατάλογο όπου μπορείτε να επιλέξετε γρήγορα και εύκολα το πιο κατάλληλο μοντέλο φωτιστικού για το σπίτι σας.

Τι είναι σημαντικό όταν επιλέγετε φωτισμό για το παιδικό δωμάτιο

Δεδομένου ότι οι γονείς είναι αυτοί που κάνουν τις επιλογές για το παιδί τους, όλα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά. Κατά την επιλογή, πρέπει να λάβετε υπόψη μια σειρά από παράγοντες που καθορίζουν τις ανάγκες του παιδιού σας. Ο κατάλληλος φωτισμός για το παιδικό δωμάτιο αποτελεί εγγύηση για την επιτυχημένη ανάπτυξη και υγεία του παιδιού. Βεβαιωθείτε ότι όσο το δυνατόν περισσότερο φως της ημέρας εισέρχεται κατά τη διάρκεια της ημέρας και για το βράδυ - η νυχτερινή λάμπα θα δημιουργήσει άνεση και ηρεμία.

Γιατί η ηλικία του παιδιού έχει σημασία

Όσο μεγαλώνει το μωρό σας, τόσο περισσότερες ανάγκες έχει και τόσο πιο δραστήριο είναι. Η ηλικία καθορίζει πόσο φως θα χρειαζόταν κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Για παράδειγμα, αν θηλάζετε ακόμα το αγγελούδι σας, αυτό που χρειάζεστε θα είναι ένα νυχτερινό φως, χωρίς τεράστιο φως, για να φωτίζει ένα συγκεκριμένο σημείο του δωματίου και να μην διαταράσσει την ηρεμία και τον καλό ύπνο του μωρού. Εάν τα παιδιά σας είναι μεγαλύτερα, σίγουρα θα χρειαστούν περισσότερο φωτισμό για να ζωγραφίσουν, να γράψουν εργασίες και να παίξουν στο δωμάτιό τους. Ακόμα και γι' αυτούς, όμως, όταν έρθει η ώρα του ύπνου, επιλέξτε ένα νυχτερινό φως ή έναν προβολέα που δεν εκπέμπει έντονο φως.

Τι είδη μπορείτε να βρείτε σε εμάς

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων θα βρείτε στα ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα της Raya Toys. Μεταξύ των πιο προτιμώμενων είναι:

  • με μουσική
  • προβολείς
  • με μελωδίες
  • για νανούρισμα
  • φορητές συσκευές για καταπραϋντικό κλάμα του μωρού.

Η λάμπα νεογέννητου μπορεί να ενεργοποιηθεί με πιο δυνατό ήχο. Υπάρχουν καρουζέλ που συνδυάζονται με λάμπες που προβάλουν  διάφορα σχήματα. Το φωτιστικό μπορεί να έχει τη μορφή ενός αγαπημένου λούτρινου παιχνιδιού. Για το δωμάτιο θα βρείτε πολλά άλλα συνδυαστικά προϊόντα σε μορφή λαμπτήρων για αγορά. Τα διαφορετικά και όμορφα σχήματά τους κάνουν τα παιδικά φωτιστικά αγαπημένο αντικείμενο κάθε παιδιού που τα έχει. Εξασφαλίστε έναν καλό βραδινό ύπνο και άνεση για το μωρό σας επιλέγοντας ένα αρκουδάκι για ύπνο ή ένα μωρό προβολέα.

Γιατί να εμπιστευτείτε το rayatoys.com

Όλα όσα θα βρείτε σε εμάς έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις κατάλληλες για παιδιά. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας είναι από τις συχνές επιλογές των γονέων. Οι τιμές είναι απολύτως λογικές, κάτι που σας επιτρέπει να επιλέξετε εύκολα το καλύτερο, οι ηλεκτρονικές αγορές είναι γρήγορες και εύκολες. Η παράδοση γίνεται με courier σε οποιοδήποτε μέρος της χώρας.