Αξεσουάρ υγιεινής

Φίλτρα
ανά σελίδα

39 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

39 είδη

Αξεσουάρ υγιεινής


Κάθε νεογέννητο χρειάζεται  αξεσουάρ από την πρώτη μέρα. Στα καταστήματα Rayatoys θα βρείτε ποικιλία σετ υγιεινής για μωρά, καλλυντικά, κιτ βρεφικής διατροφής, βαμβακερές πάνες και ό,τι χρειάζεστε για την πρώτη φροντίδα του νεογέννητου.Εξερευνήστε την Raya Toys και επιλέξτε όλα όσα χρειάζεστε, γρήγορα και εύκολα.

Ποια προϊόντα θα βρείτε στην ενότητα για κιτ βρεφικής υγιεινής


Προκειμένου το νεογέννητό σας να είναι υγιές και προστατευμένο, εμείς στη Raya Toys σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από παιδικά αξεσουάρ, όπως:

  • Αξεσουάρ - "Περιποίηση νυχιών". Συνήθως περιέχουν ψαλίδι, νυχοκόπτη και γυάλινη λίμα, με τα οποία φροντίζετε άριστα την υγιεινή του θησαυρού σας.
  • Σετ ταΐσματος μωρού. Με αυτά τα κιτ ταΐσματος του μωρού είστε απόλυτα σίγουροι ότι το να ταΐσετε το αγγελούδι σας θα είναι κάτι εύκολο, άνετο και καθαρό. Τις περισσότερες φορές αποτελούνται από 2 μέρη, τα οποία περιλαμβάνουν μια βαμβακερή ποδιά, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για καλύτερη υγιεινή όταν τρώει και ένα μαλακό μαξιλάρι που κρατά το παιδί.
  • Σακούλες για πάνες. Υπέροχες τσάντες από πυκνό, αδιαφανές υλικό που δεν αφήνει να φαίνεται το περιεχόμενο. Τα περισσότερα είναι ελαφρώς αρωματισμένα και έτσι εξουδετερώνουν τη δυσάρεστη οσμή.
  • Ρινικοί αποφρακτήρες. Με τη βοήθειά τους θα μπορέσετε να αφαιρέσετε απαλά τις εκκρίσεις από τη μύτη του μικρού μωρού. Καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα και γρήγορα.
  • Χτένες και βούρτσες μαλλιών. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για το χτένισμα των παιδικών μαλλιών. Είναι κατασκευασμένα με άνετες λαβές που μπορούν να καουτσούκ και οι περισσότερες βούρτσες είναι κατασκευασμένες από φυσική τρίχα, η οποία εξαλείφει την ηλεκτροδότηση.
  • Υγρά μαντηλάκια. Όλες οι μητέρες ξέρουν ότι είναι πάντα καλό να έχουν στο χέρι ένα πακέτο υγρά μαντηλάκια, γιατί είναι πάντα χρήσιμα.
  • Βαμβακερές πάνες. Οι βαμβακερές πάνες χρειάζονταν ο μικρός σας θησαυρός από τις πρώτες μέρες του. Βρίσκουν πολλές εφαρμογές.

Πώς θα μας βοηθήσουν στην πρώτη φροντίδα του νεογνού


Για την πρώτη φροντίδα του νεογέννητου, εμείς στη Rayatoys σας προσφέρουμε πολλά διαθέσιμα είδη που χρειάζεται κάθε μητέρα. Για παράδειγμα, με το ειδικά σχεδιασμένο κιτ ταΐσματος του μωρού, νιώθετε απόλυτη σιγουριά ότι ούτε εσείς ούτε το αγγελούδι σας θα λερωθείτε. Και μέσα από μια σειρά από παιδικά καλλυντικά αξεσουάρ, φροντίζετε τα όμορφα χτενισμένα μαλλιά και τα νύχια του μωρού. Οι μαλακές βαμβακερές πάνες, ο ρινικός αποφρακτήρας και τα υγρά μαντηλάκια είναι επίσης υποχρεωτικά κιτ υγιεινής για το μωρό. Μαζί μας στο Raya Τoys θα βρείτε όλα όσα αναφέρονται εδώ, τα οποία αναμφίβολα θα χρειαστείτε, καθώς και τα υποχρεωτικά καλλυντικά για τα παιδιά. Γι' αυτό βιαστείτε και δείτε τα προϊόντα μας σε εξαιρετικά λογικές τιμές.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Raya Τoys


Εμείς στην Raya Toys προσπαθούμε να προσφέρουμε σε εσάς, τους μελλοντικούς γονείς, το καλύτερο που αξίζουν οι θησαυροί σας και σε πολύ καλή τιμή. Γνωρίζουμε καλύτερα πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τα παιδιά σας και γι' αυτό σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ειδών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και του μικρού σας αγγέλου. Αγοράστε μαζί μας, εύκολα και εύκολα προσθέτοντας ό,τι χρειάζεστε στο εικονικό καλάθι και εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει στην ώρα του. Επιλέξτε Rayatoys για εσάς και τους μικρούς σας θησαυρούς.