Αυτοκόλλητα

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 44

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 44

Τα παιδικά παιχνίδια με αυτοκόλλητα είναι τα αγαπημένα πολλών μικρών. Τα περισσότερα από αυτά απεικονίζουν τους αξιαγάπητους χαρακτήρες από δημοφιλείς παιδικές ταινίες. Άλλα παιδικά αυτοκόλλητα σχετίζονται με ενδιαφέροντα όπως η μαγειρική, το σχέδιο μόδας, τα οχήματα, τα ζώα και τα στολίδια. Είναι και οι δύο μια εξαιρετική δραστηριότητα με τους γονείς και αλλά και για ανεξάρτητη ψυχαγωγία. Αναπτύσσουν το αίσθημα, τη δημιουργικότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια των παιδιών. Πωλούνται σε συσκευασίες που προσελκύουν εύκολα το ενδιαφέρον. Πολλά από αυτά έχουν και εκπαιδευτική λειτουργία, καθώς σχετίζονται με παιχνίδια, αινίγματα και χρήσιμα γεγονότα.

Αυτοκόλλητα στην κατηγορία

Δείτε ποια αυτοκόλλητα θα βρείτε εδώ:

 • για την ανάπτυξη λογικής σκέψης - παζλ, παιδικά βιβλία με επίλυση γρίφων και δημιουργία ιστοριών.
 • για την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και εστίασης - βιβλία με προϊστορικά ζώα, για χρωματισμό αστικών περιβαλλόντων, διακόσμηση κεραμικών φιγούρων.
 • για δημιουργικότητα και φαντασία - κιτ για να φτιάξεις μόνος σου, ρούχα για να ντύσεις πριγκίπισσες, νεράιδες και άλλα παραμυθένια πλάσματα, αυτοκόλλητα για ποδήλατο, για τοίχο, για γυαλί.
 • κοσμήματα - παιδικά σκουλαρίκια.
 • για σχεδιασμό και δημιουργικότητα - κατασκευή σπιτιών και διακόσμηση επίπλων.
 • Σχέδια από τον ουρανό και φιγούρες - κολλάνε και λάμπουν στο σκοτάδι.

Τα κιτ συνιστώνται για παιδιά μεταξύ 3 και 8 ετών.

Γιατί να επιλέξετε αυτοκόλλητα;

Τα χρωματιστά αυτοκόλλητα είναι ασφαλή, δεν λερώνουν και τα περισσότερα μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Αναπτύσσουν λεπτές κινητικές δεξιότητες και είναι μια υπέροχη δραστηριότητα για χαλάρωση. Τα παιδιά και οι μαθητές μπορούν να διακοσμήσουν με αυτά σύμφωνα με το γούστο τους, καθώς υπάρχουν αυτοκόλλητα για ποδήλατο, για τοίχο και για έπιπλα. Ξεκολλάνε εύκολα και δεν αφήνουν σημάδια. Πολλά προϊόντα με αυτοκόλλητα συνοδεύονται από φυλλάδια για διάφορους σκοπούς, όπως δημιουργικότητα, εκπαίδευση και ακρίβεια. Προωθούν τη συγκέντρωση και την εστίαση. Σε ορισμένες εκδοχές, τα μικρά πρέπει να δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία, μέσα από τις έγχρωμες εικόνες. Τα παιδικά παιχνίδια με αυτοκόλλητα μπορούν να ποικίλουν και είναι καλύτερη επιλογή από το να κοιτάτε την οθόνη του κινητού σας.

Γιατί να επιλέξετε τη Raya Toys;

Νεράιδες, πριγκίπισσες, αθλητές, ζώα, αυτοκίνητα, τρόφιμα και ρούχα είναι μόνο μερικά από τον πλούσιο κόσμο των αυτοκόλλητων. Θα βρείτε επίσης σετ με φωσφορίζοντα αστέρια που θα εμπνεύσουν το παιδί σας να θέλει να μάθει περισσότερα για τους πλανήτες. Η Raya Toys προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από εμπορικά σήματα όπως EGMONT, MBG TOYS, Melissa&Doug, Totum και Lisciani. Εδώ θα βρείτε επιλογές σε διαφορετικές τιμές, με τον ιστότοπο να προσφέρει επιλογή για δωρεάν παράδοση. Το ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει όλα τα είδη παιδικών και σχολικών παιχνιδιών καθώς και είδη ψυχαγωγίας.