Καθισματα τουαλέτας

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Κάθισμα τουαλέτας

Έρχεται μια συγκεκριμένη ηλικία στην οποία το παιδί προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητο. Αυτό σχετίζεται με όλες τις δραστηριότητές του, συμπεριλαμβανομένου του να πηγαίνει στην τουαλέτα. Εάν το παιδί δεν θέλει πλέον να στέκεται στο γιογιό, αλλά δεν είναι αρκετά μεγάλο για να χρησιμοποιήσει μόνο του την τουαλέτα, τότε χρειάζεστε ένα ειδικό παιδικό κάθισμα για την τουαλέτα. Θα το βοηθήσει πολύ γρήγορα να μάθει να χρησιμοποιεί το μπάνιο ενηλίκων και να νιώθει ανεξάρτητο.

Από τι είναι κατασκευασμένα τα παιδικά καθίσματα;

Τα καθίσματα τουαλέτας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας πλαστικά υλικά και ορισμένα μοντέλα έχουν ένα μαλακό μέρος για να κάθεται το παιδί. Οτιδήποτε αγγίζει το δέρμα ενός παιδιού πρέπει να είναι καλοφτιαγμένο και κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, καθώς είναι ευαίσθητο και πρέπει να το φροντίζουμε καλά. Τα μαλακά παιδικά καθίσματα πλένονται και καθαρίζονται εύκολα και τα σχήματά τους εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση του παιδιού σας. Το πλαστικό από το οποίο κατασκευάζονται είναι υποαλλεργικό και δεν θα βλάψει με κανέναν τρόπο το δέρμα. Καθώς μπορεί να καθαριστεί εύκολα, θα είστε σίγουροι ότι τα παιδιά δεν έρχονται σε επαφή με όλα τα μικρόβια που συνήθως συλλέγονται στα μπάνια.

Πώς να τοπαθετήσετε το κάθισμα τουαλέτας

Τοποθετείται εύκολα και τα μοντέλα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους λεκάνης τουαλέτας. Κάθε κάθισμα είναι εξοπλισμένο με ειδικά λάστιχα ή άλλο αντιολισθητικό υλικό που το κρατάει καλά στερεωμένο. Μπορείτε να το βάλετε και να το βάλετε ανά πάσα στιγμή. Τα μπροστινά μοντέλα έχουν υπερυψωμένο μπροστινό μέρος, το οποίο εμποδίζει το παιδί να διαρρέει ούρα και να βραχεί. Όταν έρθει η στιγμή που ο θησαυρός σας δεν θέλει πλέον να χρησιμοποιεί γιογιό, αυτά τα ειδικά εξαρτήματα θα διευκολύνουν τη χρήση του μπάνιου ενηλίκων.

Για παιδιά ποιας ηλικίας είναι κατάλληλα

Δεν υπάρχει καθορισμένο σημείο για το πότε θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το παιδικό κάθισμα. Τα μοντέλα είναι διαφορετικά ανάλογα με το πόσο μεγάλος είναι ο θησαυρός σας. Θα βρείτε προϊόντα κατάλληλα για:

  • 9-12 μηνών
  • 1-2 μηνών
  • 2-3 μηνών
  • 3-4 μηνών
  • 4-5 μηνών.

Πρώτα από όλα, λάβετε υπόψη τις ανάγκες και την άνεση του παιδιού σας και επιλέξτε αυτό που του ταιριάζει και θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάθε προϊόν έχει μια περιγραφή που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Γιατί να εμπιστευτείτε το Rayatoys.gr

Τα υψηλής ποιότητας υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα προϊόντα σας εγγυώνται την απρόσκοπτη και ασφαλή χρήση. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές και η ποικιλία των ειδών εξαιρετικά μεγάλη. Κάντε την καλύτερη επιλογή εμπιστευόμενοι μας. Οι ηλεκτρονικές αγορές ήταν πάντα γρήγορες, εύκολες και βολικές. Αν δεν έχετε επωφεληθεί από αυτες, τώρα είναι η ώρα.