Αξεσουάρ ασφαλείας και ποδηλάτου

Φίλτρα
ανά σελίδα

30 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

30 είδη

Ποια αξεσουάρ ποδηλάτου χρειάζονται για την ασφάλεια των παιδιών

Είναι χαρακτηριστικό των παιδιών ότι είναι τόσο αδέξια όσο και απερίσκεπτα. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι ενθουσιώδεις γενναίοι οδηγοί χρειάζονται λίγη πρόληψη για να κινηθούν πιο ομαλά. Αυτόν τον ρόλο παίζουν τα αξεσουάρ και τα προστατευτικά ασφαλείας του ποδηλάτου.

Τι είδους προστατευτικά και αξεσουάρ ποδηλάτου θα βρείτε σε εμάς

  • Κράνη. Κατάλληλο για ποδηλασία, skateboard, σκούτερ και rollerblading. Εξωτερικά είναι κατασκευασμένα από πυκνό PVC, και εσωτερικά το κεφάλι είναι καλυμμένο με μαλακό πολυστυρένιο. Έτσι, προστατεύεται σε περίπτωση πρόσκρουσης. Τα κράνη είναι ελαφριά και άνετα για τα παιδιά. Έχουν επίσης ανοίγματα εξαερισμού.
  • Επιγονατίδες και επιαγκωνίδες. Μπορούν επίσης να φορεθούν όταν κάνετε ποδήλατο, πατίνια κ.λπ. Προστατεύει τα γόνατα και τους αγκώνες από τραυματισμό από κρούση. Εξοπλισμένο με ελαστικά και ιμάντες velcro για καλύτερη εφαρμογή.
  • Προστατευτικά καρπού. Με ανατομικό σχήμα. Προστασία των καρπών σε περίπτωση ατυχήματος.
  • Κουδούνι ή κόρνα για ποδήλατο. Αυτό το εξάρτημα βοηθά στην καλύτερη σηματοδότηση. Ο νεαρός ποδηλάτης μπορεί να προειδοποιήσει τους περαστικούς ή άλλους ποδηλάτες για την προσέγγισή του και να αποφύγει τις συγκρούσεις.
  • Γάντια ποδηλάτου. Κάνουν την οδήγηση ενός ποδηλάτου πιο άνετη και βελτιώνουν το κράτημα του τιμονιού.
  • Καλάθια. Αυτό το αξεσουάρ κάνει το ποδήλατο πιο προσεγμένο και άνετο. Μπορεί να μεταφέρει μικροαντικείμενα.

Για παιδιά μέχρι ποια ηλικία είναι κατάλληλα

Τα αξεσουάρ και τα προστατευτικά ποδηλάτου διαδραματίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο κατά τους πρώτους μήνες εκμάθησης νέων δεξιοτήτων: ποδηλασία, skateboard, πατινάζ με κύλινδρο ή σκούτερ. Εκείνη την εποχή, οι νεαροί αθλητές δεν ξέρουν ακόμα πώς να οδηγούν ένα όχημα που τους έχουν εμπιστευτεί και η πιθανότητα πτώσεων είναι αρκετά υψηλή. Συνιστάται όταν αγοράζετε μία από τις αναφερόμενες συσκευές, να είστε προετοιμασμένοι με προστατευτικά.

Ωστόσο, πόσο καιρό είναι σκόπιμο να τα χρησιμοποιεί το παιδί; Δεν τον εμποδίζει να είναι πάντα μαζί τους. Τα παιδιά που είναι προχωρημένα στην ποδηλασία μερικές φορές αποκτούν υπερβολική αυτοπεποίθηση και κάνουν πολύ επικίνδυνους ελιγμούς και ακροβατικά που μπορεί να οδηγήσουν σε απροσδόκητα ατυχήματα. Στο site μας θα βρείτε προστατευτικά για παιδιά έως 10 ετών.

Γιατί να αγοράσετε αξεσουάρ και προστατευτικά από τη Raya Toys

Γνωρίζουμε ότι όταν ψωνίζετε για τα παιδιά σας, εμμένετε πάντα στην κορυφαία ποιότητα. Γι' αυτό συνεργαζόμαστε μόνο με κατασκευαστές με υψηλή φήμη και προσφέρουμε προϊόντα με άψογες ιδιότητες.

Στις ενότητες προϊόντων μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από παιδικά είδη, που θα κάνουν το παιχνίδι έξω πιο διασκεδαστικό και αξέχαστο. Η ποικιλία των ποδηλάτων λογικά συμπληρώνεται από πολυάριθμα αξεσουάρ για αυτά. Επωφεληθείτε για να παραγγείλετε τα πάντα μαζί σε εξαιρετικές τιμές!