Τζιπ και ATV

Φίλτρα
ανά σελίδα

2 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

2 είδη

Τι καλύτερο παιχνίδι για κάθε παιδί από τα υπερσύγχρονα παιχνίδια με τηλεχειρισμό; Είναι διασκεδαστικά και κατάλληλα για σχεδόν όλες τις ηλικίες, και το καλύτερο είναι ότι διατίθενται σε διάφορες ποικιλίες. Τα τηλεχειρζόμενα αυτοκίνητα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διασκεδάσετε όλη την οικογένεια. Η καλή διάθεση είναι εγγυημένη και η πλήξη ξεχνιέται εντελώς! Τα τζιπ είναι από τα πιο δημοφιλή μοντέλα οχημάτων για παιδιά επειδή έχουν ελκυστική εμφάνιση και μπορούν να παιχτούν σε εξωτερικούς χώρους.

Τι είναι τα τηλεκατευθυνόμενα τζιπ

Αυτά είναι το είδος των παιχνιδιών που είναι περιζήτητα και αγοράζονται κυρίως από τους γονείς των μικρών αγοριών. Αλλά είναι πιθανό το κορίτσι σας να εκφράσει την επιθυμία να παίξει με αυτό το είδος gadget, γιατί δεν είναι ποτέ βαρετό. Διαγωνισμοί, περιπέτειες και κυνηγητά – συναισθήματα δράσης δεν υπάρχουν μόνο στις ταινίες! Τώρα μπορείτε να βυθιστείτε σε αυτά και στο σπίτι σας. Επιλέξτε τη Raya Toys και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, που προσφέρει παιχνίδια που κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Τα απομακρυσμένα SUV έχουν ρεαλιστικό σχεδιασμό που διαθέτει:

  • Μεγάλα ελαστικά και σύστημα αμορτισέρ.
  • Δυνατότη να υπερπηδά εμπόδια.
  • Λειτουργία με μπαταρία
  • Ιδανικό μέγεθος
  • Έλεγχος μεγάλης εμβέλειας, που επιτρέπει την κίνηση σε διάφορες κατευθύνσεις.
  • Εύκολος έλεγχος.

Μαζί μας θα βρείτε μια υπόσχεση για μια υπέροχη εμπειρία που κανένα μέλος της οικογένειας δεν θα χάσει. Στον κατάλογό μας θα βρείτε χαμηλές τιμές και μεγάλη ποικιλία μοντέλων SUV και μοντέλων εκτός δρόμου, καθένα από τα οποία είναι ισχυρό και ελκυστικό με το όραμά του.

Ποιες είναι οι λειτουργίες τους

Όσο περισσότερα πράγματα μπορεί να κάνει ένα αυτοκίνητο με τηλεχειριστήριο, τόσο πιο συναρπαστικό θα είναι το παιχνίδι. Ορισμένα μοντέλα SUV 4x4 αναπαράγουν ρεαλιστικούς ήχους παρόμοιους με αυτούς που παράγονται από πραγματικά οχήματα. Άλλα έχουν ξεχωριστό σύστημα ανάρτησης, καθώς και ανοιγόμενες πόρτες. Προσθέτοντας τα εντελώς αληθινά εμπρός και πίσω φώτα, αποδεικνύεται ότι το παιχνίδι τζιπ με τηλεχειριστήριο είναι μια μινιατούρα έκδοση ενός πραγματικού πολυτελούς αυτοκινήτου! Και ποιος δεν θέλει να έχει τέτοια...

Ποιο μοντέλο είναι καλύτερο για δώρο

Εάν πρόκειται να επιλέξετε ένα δώρο για το παιδί σας ή κάποιο άλλο, ένα Rover SUV με τηλεχειριστήριο είναι μια από τις καλύτερες προσφορές στις οποίες μπορείτε να στοιχηματίσετε. Δεν υπάρχει παιδί που να μην χαρεί μια τέτοια έκπληξη, που επιλέγεται με πολλή αγάπη. Η ομάδα Raya Toys σας περιμένει!