Καρότσια για κούκλες

Φίλτρα
ανά σελίδα

17 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

17 είδη

Καρότσια κούκλας

Δεν υπάρχει παιδί που να μην ενδιαφέρεται να σπρώξει ένα καρότσι κούκλας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα τόσο για τα κορίτσια όσο και για τα αγόρια. Αυτό το παιχνίδι τους διασκεδάζει τόσο πολύ που στα νηπιαγωγεία είναι από τα παιχνίδια για τα οποία προκύπτουν οι περισσότερες διαμάχες. Όλοι θέλουν να καβαλήσουν το μωρό τους ή το αρκουδάκι τους.

Γιατί αρέσουν τόσο πολύ στα παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν να αντιγράφουν τη συμπεριφορά των ενηλίκων στα παιχνίδια τους. Και η κύρια παρατήρησή τους στη συμπεριφορά των ενηλίκων είναι ο ρόλος τους ως γονείς. Κάθε κορίτσι λοιπόν έχει τις αγαπημένες της κούκλες, τις οποίες ταΐζει, ντύνεται, κάνει μπάνιο και φυσικά περπατάει. Μέσα από αυτά τα παιχνίδια τα παιδιά μαθαίνουν τους κανόνες συμπεριφοράς στον κόσμο και τους αναδημιουργούν στη δική τους μικρή εκδοχή.

Το καρότσι είναι ένα ιδιαίτερα αγαπημένο παιχνίδι όταν υπάρχει ένα μικρό μωρό στην οικογένεια. Ο μεγαλύτερη αδερφή εφαρμόζει στην κούκλα της αυτό που βλέπει τη μητέρα να κάνει στο μωρό. Αυτό απαλύνει και τη φυσική ζήλια του μεγαλύτερου παιδιού προς το μικρότερο.

Επιπλέον, το ίδιο το καρότσι είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από καθαρά τεχνικούς όρους. Η οδήγησή της, οι στροφές, η υπέρβαση των εμποδίων είναι διασκεδαστικά για το παιδί και με χαρά βελτιώνει τον συντονισμό και τις τεχνικές του δεξιότητες.

Τι είδη καροτσιών κούκλας θα βρείτε στην ενότητα

  • Για ξαπλωμένο ή όρθιο μωρό (καλοκαιρινό ή χειμερινό καρότσι).
  • Πτυσσόμενα καροτσάκια κούκλας - όπως ακριβώς τα πραγματικά παιδικά αυτοκίνητα, μπορείτε να διπλώσετε αυτό το παιχνίδι και να το μεταφέρετε εύκολα στο πάρκο.
  • Με αφαιρούμενο καλάθι.
  • Με αξεσουάρ: τσάντα για ψώνια, κουνουπιέρα, καλάθι αγορών κ.λπ. Βοηθούν τα παιδιά να βυθιστούν πλήρως στο παιχνίδι.
  • Πλαστικό / μέταλλο;
  • 2 σε 1 ή 3 σε 1 - όπως τα πραγματικά μοντέλα, αυτά τα παιχνίδια έχουν τη δυνατότητα να εκτελούν πολλές λειτουργίες. Μπορούν επίσης να μετατραπούν σε καρέκλα τραπεζαρίας ή κάθισμα ταξιδιού.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Raya Toys

Όταν αναζητάτε τις καλύτερες προσφορές στην αγορά, συνήθως το προσεγγίζετε με τη στάση ότι θα χρειαστείτε έναν σοβαρό προϋπολογισμό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο. Ο κατάλογός μας περιλαμβάνει προσφορές από τις πιο περιζήτητες μάρκες παιχνιδιών στον κόσμο, αλλά οι τιμές που προσπαθούμε να διατηρήσουμε είναι αρκετά λογικές και προσιτές. Γιατί ξέρουμε ότι το πιο διορατικό κεφάλαιο είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποιοτικά βρεφικά και παιδικά προϊόντα, με αξιοζήλευτη αντοχή υλικών και άψογη κατασκευή. Μην ξεχάσετε να επωφεληθείτε από τις συχνές προσφορές! Τα προϊόντα μας με έκπτωση είναι ένα πραγματικό εύρημα! Κάντε το παιδί σας χαρούμενο με τη Raya Toys!