Ομάδα 2/3 από 15 έως 36 κιλά

Φίλτρα
ανά σελίδα

22 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

22 είδη

Το παιδί σας μεγαλώνει κάθε μέρα που περνάει. Δεν είναι πια ένα μικρό ανυπεράσπιστο μωρό. Ωστόσο, όσο μεγαλώνει, αυξάνονται και οι ανάγκες του. Αν και μπορεί να σας φαίνεται μεγάλο, μην υποτιμάτε σε καμία περίπτωση την ανάγκη για παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Θα πρέπει πάντα να φροντίζετε ώστε ο θησαυρός σας να προστατεύεται καλά σε κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Βιαστείτε λοιπόν και δείτε την τεράστια ποικιλία Raya Toys από καθίσματα αυτοκινήτου 15-36 κιλών, που ανήκουν στην ομάδα 2/3.

Σε ποιον απευθύνονται τα καθίσματα αυτοκινήτου 15-36 κιλά;

Τα διαφορετικά μοντέλα παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου 15-36 κιλών, που ανήκουν στην ομάδα ⅔ είναι κατάλληλα για παιδιά μεταξύ 4 και 12 ετών. Η θέση του σώματος του παιδιού είναι γυρισμένη προς την κατεύθυνση της κίνησης, υπάρχουν διάφοροι τύποι με ζώνη ή χωρίς, με πλάτη και χωρίς και πολλά άλλα. Η λειτουργία αυτών των καθισμάτων είναι να εμποδίζουν το παιδί να εκτοξευτεί σε περίπτωση ξαφνικού φρεναρίσματος ή σύγκρουσης. Τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μαλακά μαξιλάρια λαιμού για να παρέχουν την απαραίτητη άνεση στο μωρό σας. Και με τη λειτουργία ύπνου, το παιδί σας θα χαλαρώσει σε έναν σύντομο υπνάκο.

Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή

Αναμφίβολα, το θέμα των παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου ενθουσιάζει πολλούς γονείς. Η ασφάλεια των παιδιών είναι προτεραιότητα №1 για όλες τις μητέρες και τους πατέρες. Επομένως, όταν πρέπει να ταξιδέψετε με τη βοήθειά τους, παρέχετε προστασία στο παιδί σας από πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την οδήγηση.Στην Raya Toys μπορείτε να βρείτε πολλούς τύπους καθισμάτων αυτοκινήτου και για να κάνετε τη σωστή επιλογή πρέπει να γνωρίζετε τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε:

  • Ασφάλεια και αξιοπιστία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κριτήριο για να κάνετε την επιλογή σας.
  • Ανεση. Βεβαιωθείτε ότι με την επιλογή σας παρέχετε στο παιδί σας την απαραίτητη άνεση.
  • Εύκολο στο καθάρισμα. Το ύφασμα πρέπει να καθαρίζεται εύκολα και γρήγορα.
  • Πρόσθετη προστασία. Όλα τα πρόσθετα αξεσουάρ είναι ένας σημαντικός παράγοντας.
  • Κλίση του καθίσματος. Τα μοντέλα ύπνου προτιμώνται από πολλές νεαρές οικογένειες.
  • Ποιότητα
  • Τιμή.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε κατά την εγκατάσταση

Τις περισσότερες φορές η εγκατάσταση γίνεται μέσω ζωνών αυτοκινήτου ή μέσω του συστήματος ασφαλείας-Isofix, αν το αυτοκίνητό σας έχει σημεία Isofix. Σε κάθε περίπτωση, η εγκατάσταση είναι εύκολη για όλους. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι κατά τους πρώτους έξι μήνες της γέννησης του παιδιού σας, είναι υποχρεωτικό να βρίσκεται αντίθετα στην κατεύθυνση του ταξιδιού.

Πόσο καιρό μπορεί να ταξιδέψει ένα παιδί με καρέκλα για μωρά σύμφωνα με τη Raya Toys

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει καθολική απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Ο χρόνος κατά τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια παιδική καρέκλα εξαρχής εξαρτάται από το μοντέλο που θα επιλέξετε. Ο επόμενος καθοριστικός παράγοντας είναι η ποιότητα των υλικών από τα οποία κατασκευάζεται. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι η σωστή λειτουργία του καθίσαμτος. Ωστόσο, μετά από περίπου 5 χρόνια καλό είναι να το αντικαταστήσετε με νέο λόγω των σημαντικά μειωμένων λειτουργιών προστασίας.