Ποτηροθήκες για καροτσάκια

Φίλτρα
ανά σελίδα

5 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

5 είδη

Τι ποτηροθήκες είναι διαθέσιμες για καρότσια

Κατά τα πρώτα ένα ή δύο χρόνια του μωρού, κινείστε σχεδόν παντού με το καρότσι του. Είναι σημαντικό να είναι όσο πιο άνετο γίνεται για εκείνον και για εσάς. Υπάρχει ποτηροθήκη για το μοντέλο που επιλέξατε; Εάν αυτό δεν παρέχεται, μπορείτε πάντα να διορθώσετε αυτήν την παράλειψη.

Τι τύπους ποτηροθήκες καροτσιών προσφέρουμε

  • Τι είδους ποτηροθήκες για καροτσάκια προσφέρουμε; Με μαλακές πλαστικές σφραγίδες που κολλάνε και συγκρατούν διαφορετικούς τύπους φλυτζανιών και μπουκαλιών
  • Συνδυασμένος δίσκος με φλιτζάνι και πιατάκι
  • Ποτηροθήκη για κάθισμα αυτοκινήτου
  • Διπλός δίσκος για φαγητό και ποτό. Περιλαμβάνει ένα μπολ υγιεινής διατροφής με καπάκι και θήκη για κύπελλο και μπουκάλι
  • Θήκη τηλεφώνου.

Όλα τα μοντέλα βάσεις της κατηγορίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φλιτζάνια καφέ, μπουκάλια νερού και άλλα ροφήματα. Διαφορετικοί τύποι μηχανισμών ρύθμισης επιτρέπουν την τοποθέτηση σε δοχεία διαφορετικής διαμέτρου.

Πώς να τοποθετήσετε το καρότσι

Τα μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να τοποθετούνται στο πλαϊνό πλαίσιο ώστε να μην παρεμποδίζουν το πάτημα του καροτσιού. Οι διάφορες τεχνικές τοποθέτησης είναι εύκολο να σφίξουν και να αφαιρεθούν για τον ενήλικα, αλλά όχι για το παιδί. Οι κατασκευαστές έχουν παράσχει μια επιλογή για τις ποτηροθήκες να είναι συμβατές με καρότσια με διαφορετικές διαμέτρους λαβής.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Raya Toys

Κατά την επιλογή προϊόντων που σχετίζονται με παιδιά, η ποιότητα είναι το κύριο κριτήριο. Είναι επίσης προτεραιότητα για εμάς. Στο Rayatoys online θα βρείτε είδη από δημοφιλείς παγκόσμιες μάρκες. Στο τμήμα με βάσεις καροτσιών προσφέρουμε αξεσουάρ Cybex, Petite & Mars, Munchkin, GB, Diono κ.α.

Διαδικτυακά είναι πάντα η πιο εύκολη επιλογή. Μπορείτε να περιηγηθείτε για μέρες, να εντοπίσετε τα επιθυμητά παιδικά προϊόντα, να συγκρίνετε τις τιμές, να παρακολουθήσετε προσφορές, να δείτε φωτογραφίες και να διαβάσετε προσεκτικά τις περιγραφές. Είστε ελεύθεροι να κάνετε αγορές κάθε μέρα της εβδομάδας, 24 ώρες την ημέρα. Και όταν τελειώσετε με την τελική επιλογή, η παραγγελία είναι γρήγορη και εύκολη και τα επιλεγμένα προϊόντα έρχονται μόνα τους στην πόρτα σας, χωρίς να χρειάζεται να χάσετε χρόνο για ψώνια.