Πιπίλες και κλιπ

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 42

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 42

Τι πιπίλες και βρεφικά κλιπ να διαλέξετε

Πώς να επιλέξετε μια πιπίλα και πότε να τη δώσετε στο μωρό; Από τι κατασκευάζονται οι ποιοτικές πιπίλες; Σε τι χρησιμεύει το κλιπ; Δείτε λίγα περισσότερα για αυτούς τους απαραίτητους βοηθούς γονέων.

Πότε χρειάζονται οι πιπίλες

Αυτό το σωτήριο αξεσουάρ ηρεμεί το μωρό χρησιμοποιώντας το αντανακλαστικό του πιπιλίσματος. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι ασυνήθιστο τα μωρά να θέλουν να θηλάσουν, παρόλο που δεν πεινάνε. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούν περισσότερο το στήθος της μητέρας για να ηρεμήσουν. Ωστόσο, η πιπίλα εκτελεί αυτή τη λειτουργία και είναι πάντα στη διάθεσή της μεταξύ των γευμάτων. Μπορείτε να το δώσετε στα παιδιά από τις πρώτες μέρες.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα;

Καουτσούκ

Είναι αρκετά απαλό και εύκαμπτο και οι πιπίλες που κατασκευάζονται από αυτό γίνονται εύκολα αντιληπτές από τα παιδιά. Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι φθείρεται σχετικά γρήγορα και πρέπει να το αντικαταστήσεις σε μικρότερο διάστημα.

Σιλικόνη

Είναι πιο ανθεκτικό από το καουτσούκ και επομένως είναι το πιο προτιμώμενο. Δεν έχει οσμή και δεν συγκρατεί εξωτερικές οσμές. Εύκολο στο καθάρισμα.

Είναι ασφαλή για το μωρό;

Εάν εμπιστεύεστε μόνο αξιόπιστους κατασκευαστές και αγοράζετε τα αδειοδοτημένα προϊόντα τους, δεν έχετε κανένα λόγο να αμφιβάλλετε για την ποιότητα των πιπίλων και των αξεσουάρ (κλιπ κ.λπ.). Ωστόσο, είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε την ποιότητά τους μετά την αγορά. Είναι σημαντικό να φροντίζετε πάντα την τέλεια υγιεινή τους. Το πλύσιμο πρέπει να γίνεται με ζεστό νερό και σαπούνι και να τα αποστειρώνετε περιοδικά μαζί με τα μπιμπερό.

Προσέξτε τη δύναμη και την ακεραιότητά τους. Αν παρατηρήσετε ανομοιομορφία στο λαστιχένιο μέρος ή αλλάξετε το χρώμα του, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξετε.

Πώς να επιλέξετε μια κατάλληλη πιπίλα και σε τι χρησιμεύει το κλιπ

 • Υλικό. Αναφέραμε τις κύριες διαφορές μεταξύ σιλικόνης και καουτσούκ. Εάν διστάζετε για το σε ποια να στοιχηματίσετε, μπορείτε να αγοράσετε ένα από κάθε τύπο για να δείτε ποιο του μωρού σας αρέσει περισσότερο.
 • Ηλικία. Κάθε πιπίλα έχει ξεκάθαρες οδηγίες για την ηλικία των παιδιών για τα οποία είναι κατάλληλη. Τα μεγέθη ποικίλλουν από αυτά για νεογέννητα σε αυτά για 12+ μήνες.
 • Κυκλοφορία. Είναι σημαντικό το προστατευτικό της πιπίλας να έχει πτερύγια αερισμού (τρύπες). Βοηθούν να μην κρατηθεί το σάλιο στη βάση.
 • Ορθοδοντική μορφή. Το σχέδιο πρέπει να είναι σύμφωνο με το σχήμα της στοματικής κοιλότητας για να ταιριάζει στο μέγιστο και να μην δημιουργεί ενόχληση στο μωρό. Για ένα νεογέννητο, η σωστή πιπίλα είναι πιο στενή και πεπλατυσμένη στη βάση.
 • Κλιπ και κουτιά. Όταν αγοράζετε μια πιπίλα, μην ξεχάσετε να προσθέσετε ένα κλιπ και ένα κουτί αποθήκευσης σε αυτήν. Αυτό διασφαλίζει την υγιεινή του και το προστατεύει από πολλές πτώσεις στο έδαφος. Η επένδυση είναι μικρή, αλλά η ευκολία είναι τεράστια.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Raya Toys

Ποιοτικά βρεφικά προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών σε χαμηλές τιμές - αυτά μπορείτε να τα βρείτε στη Rayatoys. Υπάρχουν επίσης ενεργές προσφορές καθημερινά. Τεράστια ποικιλία κερδοφόρα με λίγα κλικ μακριά! Αξίζει.