Κάλτσες

Φίλτρα
ανά σελίδα

13 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

13 είδη

Τι παιδικές κάλτσες να επιλέξω;

Όλοι γνωρίζουν ότι για να μεγαλώσει ένα μωρό υγιές πρέπει να φοράει κάλτσες. Φανταστείτε να βγαίνετε έξω με κρύο καιρό με λεπτές κάλτσες - ξέρετε πολύ καλά ότι κρυώνει από τα πόδια σας. Επομένως, δεν πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς στην υγεία του μωρού - να φοράτε πάντα βαμβακερές κάλτσες υψηλής ποιότητας το καλοκαίρι και από ζεστά υλικά το χειμώνα - για παράδειγμα, μονωμένες με φλις ή βελούδινο. Η συμβουλή της Raya Toys - μην επιλέγετε ποτέ μάλλινες κάλτσες ή συνθετικά, γιατί θα ερεθίσουν το λεπτό και λεπτό δέρμα του μωρού.

Φορτώστε με περισσότερα ζευγάρια κάλτσες και προσέξτε το μέγεθός τους. Οι κατασκευαστές συνήθως τα καθορίζουν για την κατάλληλη ηλικία, αλλά συχνά προσδιορίζουν το μέγεθος του ποδιού. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το πόδι του μωρού μεγαλώνει εξαιρετικά γρήγορα τους πρώτους μήνες και αυτό οδηγεί σε παραβίαση της κάλτσας, άσχετα που στην αρχή δεν την πατάτε.

Πώς να τις πλύνετε;

Να πλένετε πάντα τα βρεφικά ρούχα σύμφωνα με τις οδηγίες στην ετικέτα με σκόνη πλυσίματος που αντιστοιχεί στο χρώμα του προϊόντος. Και για τους σύγχρονους γονείς, εμείς στη Raya Toys συνιστούμε να παίρνουν περισσότερες μαύρες παιδικές κάλτσες, επειδή τα ίχνη βρωμιάς στο λευκό είναι πολύ πιο ορατά. Εάν οι βαμβακερές κάλτσες σας συρρικνώνονται, σας συνιστούμε να τις μεταχειρίζεστε όπως κάθε άλλο βαμβακερό ρούχο - πλένετε στο χέρι, όχι στο πλυντήριο, με πιο κρύο νερό, μην χρησιμοποιείτε στεγνωτήριο, αλλά αφήστε τις να στεγνώσουν φυσικά.

Γιατί να εμπιστευτείτε την RayaToys;

Γνωρίζουμε ότι η περιήγηση ρούχων και τιμών στο διαδίκτυο είναι δύσκολη, γι' αυτό εμπιστευτείτε την εμπειρία μας. Σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από παιδικές κάλτσες και καλσόν:

  • κοντά μέχρι τον αστράγαλο και μακριά μέχρι το γόνατο
  • ¾ και ⅞ (τρία τέταρτα και επτά όγδοα)
  • λεπτές και χοντρές
  • για αγόρια και κορίτσια
  • για όλα τα μωρά και παιδιά.