Διασκεδαστικά παζλ

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 47

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 47

Διασκεδαστικά παζλ

Διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα, αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια διεγείρουν τόσο τις κινητικές δεξιότητες όσο και την υλικοτεχνική σκέψη των παιδιών. Τραβούν την προσοχή τους χάρη στα πολύχρωμα και ελκυστικά σχέδιά τους. Διδάσκουν στα παιδιά να αναγνωρίζουν διαφορετικά σχήματα, μορφές και ζώα και να αναπτύσσουν τις κινητικές δεξιότητες των χεριών από μικρή ηλικία.

Τι διασκεδαστικά παζλ θα βρείτε

Στα καταστήματα της Raya Toys, συμπεριλαμβανομένου αυτού online, θα βρείτε μεγάλη γκάμα. Τα διασκεδαστικά παζλ είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα για τα παιδιά σας. Υπάρχουν μοντέλα τόσο για μικρότερα όσο και για μεγαλύτερα. Δείτε τα μοντέλα για αγόρια και κορίτσια, καθώς και αυτά που είναι κατάλληλα και για τα δύο φύλα. Τα εκπαιδευτικά παζλ μπορούν να χωριστούν σε:

  • ξύλινος
  • από καουτσούκ
  • από χαρτόνι
  • φωτεινά

Τα ξύλινα έχουν τη μορφή ξύλινων κύβων που το παιδί μπορεί να τακτοποιήσει σε διάφορα σχήματα, καθώς και σε μορφή φιγούρων που πρέπει να τοποθετηθούν στα σωστά σημεία. Συχνά είναι ζώα ή χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που αγαπούν τα παιδιά. Μεταξύ όλων των μοντέλων, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε αυτά που, αφού παραταχθούν, πρέπει να χρωματιστούν. Μια άλλη διαδραστική μέθοδος για την ανάπτυξη των ικανοτήτων και του μυαλού του μικρού σας θησαυρού. Φυσικά, και τα άλλα είδη δεν πρέπει να υποτιμηθούν και είναι ενδιαφέρουσα διασκέδαση για τα παιδιά, και ταυτόχρονα για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Πόσα εξαρτήματα μας προσφέρει η Paradise Toys;

Ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε, τα εξαρτήματα διαφέρουν σε αριθμό. Ξύλινα διασκεδαστικά παζλ για τα μικρά μπορεί να είναι με πολύ λίγα μέρη - από 5 έως 10 για παράδειγμα. Για τα μεγαλύτερα η ποικιλία είναι μεγαλύτερη, τόσο σε είδη όσο και σε μέρη. Ορισμένα μοντέλα έχουν 300, 500 ή και 1000 εξαρτήματα. Επιλέξτε μόνοι σας τι θα επιλέξετε, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και την ηλικία του παιδιού. Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα που προσφέρει η Raya Toys που δεν μπορείτε παρά να ικανοποιήσετε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά του.

Πώς να βρούμε το πιο κατάλληλο για το παιδί μας

Όλα τα προϊόντα που θα βρείτε στον ιστότοπο έχουν λεπτομερή περιγραφή για να σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε πόσο κατάλληλο είναι. Στην περιγραφή θα μάθετε την ηλικία για την οποία προορίζονται αυτά τα διαδραστικά παιχνίδια, καθώς και αν είναι κατάλληλα για αγόρια ή κορίτσια. Αυτά τα διαδραστικά παιχνίδια είναι κατάλληλα για να διασκεδάσετε τα παιδιά σας στο σπίτι ή για ένα δώρο που σίγουρα θα άρεσε όχι μόνο στο παιδί αλλά και στους γονείς. Μην στοιχηματίζετε μόνο σε έναν τύπο, δοκιμάστε διαφορετικά. Ξεκινήστε με τους ξύλινους κύβους, που είναι για τα μικρά, και δοκιμάστε τα άλλα διασκεδαστικά παζλ για τακτοποίηση ή συναρμολόγηση. Βοηθήστε τον ήλιο σας να μάθει χρησιμοποιώντας τη μέθοδο παιχνιδιού. Περιηγηθείτε και παραγγείλετε τώρα.