Τρίποδα και πίνακες

Φίλτρα
ανά σελίδα

17 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

17 είδη

Τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με παιχνίδια, αλλά και να ασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες. Μεταξύ αυτών είναι και το σχέδιο σε ειδικούς μαγνητικούς και μαγικούς πίνακες, που σε αυτή την ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος θα βρείτε σε πολλές ποικιλίες. Όπως κάθε άλλο προϊόν του ιστότοπου, έτσι και τα τρίποδα για παιδιά διατίθενται σε προσιτές τιμές και άψογη ποιότητα. Τα προϊόντα της κατηγορίας είναι κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια, καθώς και για παιδιά όλων των ηλικιών, συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων.

Τι προϊόντα διαθέτουμε σε αυτήν την κατηγορία παιχνιδιών Raya Toys

Οι πίνακες ζωγραφικής είναι το κεντρικό σημείο σε αυτήν την ενότητα. Αποτελούν ένα εξαιρετικό μέσο ενασχόλησης στον ελεύθερο χρόνο με ευχάριστο και εποικοδομητικό τρόπο, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη δημιουργικών δεξιοτήτων στα παιδιά. Ο κατάλογος των προϊόντων μας περιλαμβάνει:

  • μοντέλα με σταντ - προσφέρουν άνετη θέση και αποτελούν πρακτική λύση για μικρούς καλλιτέχνες. Είναι μικρού μεγέθους και μεταφέρονται εύκολα. Διατίθενται σε ξύλινες και πλαστικές εκδόσεις, καθώς και με διαφορετικά ύψη, τα οποία πρέπει να προσαρμόζονται στην ηλικία του παιδιού.
  • καβαλέτα τύπου "τρίποδα" - έχουν επαγγελματική εμφάνιση και είναι σχεδιασμένα για σχέδιο σε όρθια θέση. Είναι κατάλληλα για μεγαλύτερα παιδιά, καθώς μπορούν επίσης να γράφουν πάνω σε αυτά. Σε ορισμένα μοντέλα, υπάρχει επίσης μια ένας μαγνητικός πίνακας για διακόσμηση με τις φιγούρες που περιλαμβάνονται στο σετ.
  • μαγικοί πίνακες - μια εξαιρετικά διαδραστική λύση ζωγραφικής για όσους αναζητούν καινοτόμα αντικείμενα για τους μικρούς τους θησαυρούς. Αυτού του είδους τα προϊόντα είναι τέλεια για κορίτσια και αγόρια άνω των 3 ετών και η ζωγραφική με αυτά είναι εύκολη, ευχάριστη και χωρίς περιττούς λεκέδες. Η δημιουργημένη ζωγραφιά μπορεί να διαγραφεί γρήγορα χρησιμοποιώντας το σφουγγάρι που παρέχεται στο κουτί και στη συνέχεια, μπορεί να ξεκινήσει μια νέα.
  • Ξύλινα μοντέλα με γράμματα - αυτό το σταθερό μοντέλο πίνακα ζωγραφικής σάς επιτρέπει να εξασκείτε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και να γράφετε λέξεις. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί ένα φύλλο χαρτιού, το οποίο θα κρατιέται σταθερά με τα πιαστράκια. Σε ορισμένα από τα μοντέλα, το ύψος μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού.

Τα art centers και οι προβολείς με μουσική και φώτα συγκαταλέγονται επίσης στις ελκυστικές προσφορές της κατηγορίας. Είναι μια παραλλαγή πίνακα ζωγραφικής και είναι επίσης ένα προϊόν που αγοράζεται συχνά από τους πελάτες μας.

Γιατί να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Η Raya Toys είναι συνώνυμο της χαράς για τα παιδιά. Για εμάς, τα χαμόγελά τους είναι η ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά και τις προσπάθειές μας να σας παρέχουμε πρόσβαση σε μια πλήρη γκάμα ποιοτικών παιδικών προϊόντων σε προσιτές τιμές. Ελάτε σε εμάς και δείτε τι έχουμε να σας προσφέρουμε!