Υγραντήρες για το δωμάτιο

Φίλτρα
ανά σελίδα

2 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

2 είδη

Νομίζετε ότι στο δωμάτιο που έχετε ορίσει για το παιδί σας δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί έχετε συνηθίσει το μικροκλίμα στο σπίτι. Μερικές φορές δεν αισθάνεστε καν ότι ο αέρας στο δωμάτιο μπορεί να είναι στεγνός. Όταν είναι στεγνό, οι βρόγχοι είναι δύσκολο να διατηρηθούν καθαροί και αυτό οδηγεί σε επιπλοκές στην υγεία σε μεταγενέστερο στάδιο. Γι' αυτό είναι απαραίτητο ο παιδικός σταθμός ή το δωμάτιο όπου κοιμάται ή περνά τον περισσότερο χρόνο το μωρό να είναι εφοδιασμένο με υγραντήρα.

Τι είναι ο υγραντήρας δωματίου και πώς λειτουργεί;


Σκεφτείτε τη χειμερινή περίοδο, όταν στην επιθυμία σας να προσφέρετε ζεστασιά και άνεση στο δωμάτιο, ο αέρας θερμαίνεται από ένα καλοριφέρ ή σόμπα και γίνεται εξαιρετικά ξηρός. Ο ξηρός αέρας δεν είναι καλός για τα μωρά και τα μικρά παιδιά γιατί γίνονται πιο νυσταγμένα και κουρασμένα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ζωτικής σημασίας να εγκαταστήσετε έναν υγραντήρα για το δωμάτιο.

Ξέρετε, οι βλεννογόνοι του μωρού στη μύτη και το στόμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να διατηρείτε μια υγρασία αέρα τουλάχιστον 50%. Για τους ενήλικες, η υγρασία πρέπει να κυμαίνεται από 40 έως 60%, αλλά θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο δωμάτιο του παιδιού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;


Είναι απαραίτητο για την υγεία του μωρού σας να χρησιμοποιείτε υγραντήρες με φίλτρο, καθώς είναι οι πιο ασφαλείς. Οι ιονιστές που λειτουργούν ως εξατμιστές έχουν έναν ενσωματωμένο ανεμιστήρα που διοχετεύει αέρα μέσω αυτού του φίλτρου, το οποίο βοηθά στη μείωση της εξάπλωσης βακτηρίων και μούχλας στο δωμάτιο, λειτουργώντας έτσι ως καθαριστής, ενώ οι διαχυτές υπερήχων που επιστρέφουν στους απορροφητές υγρασίας απλώς εκτοξεύουν την υγρασία γύρω.

Για να είναι ασφαλής ένας καθαριστής αέρα για το μωρό, θα πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε χρήση, να αδειάζει το νερό από τη δεξαμενή και να αντικαθίσταται το φίλτρο σύμφωνα με τις οδηγίες της αντίστοιχης συσκευής.

Πώς να επιλέξετε έναν υγραντήρα για το δωμάτιο;

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι, επομένως όταν ψάχνετε, σας συμβουλεύουμε να λάβετε μια απόφαση με βάση έναν συνδυασμό περισσότερων από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη ένδειξη του επιπέδου υγρασίας.
 • Διαφορετικοί βαθμοί διασποράς υγρασίας.
 • Ταχύτητα διασποράς
 • Σιωπηλός
 • Διαχέει κρύο ατμό
 • Λειτουργία ιονισμού
 • Οθόνη LCD
 • Χρονοδιακόπτης
 • Αυτόματη απενεργοποίηση
 • Τηλεχειριστήριο
 • Μεγάλη χωρητικότητα δοχείου.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Raya Toys στην επιλογή υγραντήρα;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys προσφέρει στους πελάτες του μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικούς τύπους φθηνών υγραντήρες για το παιδικό δωμάτιο. Μαζί μας μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας, γιατί θα σας κατευθύνουμε γρήγορα και εύκολα στους πιο ποιοτικούς και αθόρυβους υγραντήρες σε προσιτές τιμές.