Σπίτια και έπιπλα

Φίλτρα
ανά σελίδα

29 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

29 είδη

Τα παιδικά ξύλινα σπιτάκια είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι που λατρεύουν τα μικρά κορίτσια και τα αγόρια. Ορισμένα είναι σε φυσικό μέγεθος, ενώ άλλα είναι σχεδιασμένα για κούκλες και έχουν συμπαγή σχεδιασμό. Είναι κατάλληλα για παιδιά άνω των 3 ετών και είναι πολύ δημοφιλή ως δώρο. Τα μεγαλύτερα μοντέλα είναι ιδανικά για την αυλή, αλλά αν έχετε περισσότερο χώρο στο σπίτι, θα μπορούσατε να τα τοποθετήσετε και σε ένα από τα δωμάτια. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys θα συναντήσετε υπέροχες προτάσεις αυτού του τύπου, τις οποίες εκτός από λογικές τιμές μπορείτε να αγοράσετε και με άψογη ποιότητα.

Τι θα δείτε στην ενότητα "σπίτια και έπιπλα".

Για να μπορέσει το παιδί να παίξει πρέπει να έχει τον απαραίτητο «πόρο». Είναι απαραίτητο να έχει στη διάθεσή του κατάλληλα παιχνίδια που του έχουν επιλέξει οι γονείς του ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του και την ηλικία στην οποία βρίσκεται. Τα παιδικά ξύλινα σπιτάκια είναι από τα είδη που αρέσουν στα παιδιά και εμείς στη Raya Toys τα προσφέρουμε στις εξής ποικιλίες:

  • Σετ παιχνιδιών "Φάρμα" - κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια, καθώς μαζί τους τα παιχνίδια στο σπίτι δεν θα είναι ποτέ βαρετά.
  • ξύλινες προτάσεις σε βαλιτσάκι - μεταφέρονται εύκολα και αναπτύσσουν τη φαντασία. Το παιδικό σετ περιέχει ζώα, κτίρια, πινακίδες και οχήματα και τα τμήματα είναι κατασκευασμένα από αβλαβή υλικά.
  • καρότσια και παιδικά καρεκλάκια για να ταΐζουν κούκλες - μαζί τους, τα μικρά κορίτσια αναλαμβάνουν το ρόλο των μητέρων και τα ξύλινα πάρκα είναι επίσης από τα περιζήτητα παιδικά έπιπλα.
  • ολόκληρα σπίτια με έπιπλα - μπορεί να είναι δύο ή περισσότερων ορόφων και η ξύλινη κατασκευή περιλαμβάνει τα τυπικά στοιχεία ενός πραγματικού σπιτιού. Μαζί τους, το παιχνίδι με κούκλες θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον για κάθε μικρή πριγκίπισσα.
  • παιδικό κέντρο για βρεφική φροντίδα, για ζώα, για επεμβάσεις ομορφιάς και για άλλες δραστηριότητες - τα προσφέρουμε σε πραγματικά μεγέθη και μαζί τους τα παιδιά μεταμορφώνονται σε κτηνίατρους και γιατρούς, απολαμβάνοντας πλήρως τον επιλεγμένο ρόλο.

Τα προϊόντα που αναφέρονται είναι επίσης μια εξαιρετική λύση για δώρο. Κάνουν έντονη εντύπωση και δεν πρόκειται να μην αρέσουν στον μελλοντικό αποδέκτη τους. Είναι σημαντικό ο σχεδιασμός του παιδικού ξύλινου σπιτιού ή επίπλου να είναι σύμφωνος με την ηλικία και το φύλο του παιδιού, ώστε να το χρησιμοποιεί με μεγάλη ευχαρίστηση με την πάροδο του χρόνου.

Για ποια ηλικία είναι κατάλληλα τα προτεινόμενα προϊόντα;

Τα παιδικά ξύλινα σπιτάκια που διατίθενται στην κατηγορία είναι για διαφορετικές ηλικιακές ομάδες – από 3 έως 4 ετών, από 4 έως 5 ετών, από 5 έως 6 ετών και από 6 έως 8 ετών. Υπάρχουν κατάλληλες προτάσεις για αγόρια και κορίτσια, και κάθε είδος είναι μοναδικής ποιότητας και με μοναδικό σχεδιασμό. Παραγγείλετε από την ιστοσελίδα της Raya Toys και δώστε στο παιδί σας πολλή χαρά και χαμόγελα!