Παντόφλες

Φίλτρα
ανά σελίδα

8 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

8 είδη

Οι παιδικές παντόφλες είναι εξαιρετικά σημαντικές για την άνεση του παιδιού στο σπίτι. Μαζί τους ξεκινάει το πρώτο βήμα μέσα από την είσοδο του νηπιαγωγείου μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ξέρετε ότι το κρυολόγημα ξεκινά συνήθως από τα πόδια, όσο καλά κι αν είναι ντυμένο το παιδί. Γι' αυτό όλο και περισσότεροι γονείς θέτουν στον εαυτό τους το ερώτημα:

Τι παιδικές παντόφλες να επιλέξω;

Το πιο σημαντικό είναι να ζεσταθείτε, αλλά και να αναπνέετε για να μην αχνίζουν και ιδρώνουν τα πόδια σας. Από την άποψη της ασφάλειας και της ασφάλειας, πρέπει να λάβετε υπόψη τη σόλα - παρέχετε στις παντόφλες καλή πρόσφυση έναντι ανεπιθύμητης ολίσθησης. Για τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο, οι παιδαγωγοί συχνά ζητούν από τους γονείς να παρέχουν παντόφλες για παιδιά και μωρά που είναι εύκολο να φορεθούν και να αφαιρεθούν, για παράδειγμα με velcro. Επίσης καλό είναι να είναι απαλά και έτσι να παρέχουν μια ζεστή αγκαλιά στο πόδι του παιδιού.

Τι μοντέλα θα βρείτε σε εμάς;

Εδώ θα βρείτε διάφορα μοντέλα:

  • Με ζώα σε τρισδιάστατο σχήμα
  • Λούτρινα που καλύπτουν ολόκληρο το πόδι
  • Με μεγέθη από 22 έως 45
  • Για τον παιδικό σταθμό, για το νηπιαγωγείο, για το σπίτι
  • Για κορίτσια και για αγόρια.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Raya Toys;

Για εμάς, η ασφάλεια και η ασφάλεια του παιδιού σας είναι υψίστης σημασίας. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι προσφέρουμε μόνο υψηλής ποιότητας και ανθεκτικά μοντέλα με εκπληκτικό σχεδιασμό. Είμαστε σίγουροι ότι εσείς και το παιδί θα χαρείτε να φορέσετε τις νέες πολύχρωμες παντόφλες με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων και θα νιώσετε ζεστά και άνετα. Γνωρίζουμε ότι δεν εμπιστεύεται κάθε γονέας τις εικόνες και τις περιγραφές στο διαδίκτυο, γι' αυτό σας προσκαλούμε να έρθετε στα φυσικά μας καταστήματα και να δείτε μόνοι σας την ποιότητα των παπουτσιών μας. Ανεξάρτητα από την εποχή που γίνεται η αγορά, δεν έχει σημασία, σε εμάς θα βρείτε τόσο καλοκαιρινά όσο και χειμερινά παπούτσια για παιδιά.