Καλάθια αποθήκευσης παιδικών παιχνιδιών

Φίλτρα
ανά σελίδα

4 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

4 είδη

Δεν υπάρχει οικογένεια με παιδιά στην οποία τα παιχνίδια να φυλάσσονται τακτοποιημένα ή να αφήνονται στα προκαθορισμένα σημεία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει γονιός που να μην έχει πατήσει μικρά ή μεγάλα κομμάτια από τουβλάκια κατασκευών, κύβους, μολύβια, ντόμινο ή κομμάτια από μωσαϊκά.

Η λύση σε αυτό βρίσκεται στα κουτιά αποθήκευσης παιχνιδιών. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Raya Toys, θα βρείτε διάφορα σχήματα και σχέδια - κρεμαστά, όρθια, σε μορφή κουβά, μπαούλου ή καλαθιών. Τα κουτιά αποθήκευσης παιχνιδιών είναι ένας άλλος τρόπος για να μαθαίνουν τα παιδιά ενώ παίζουν.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε κουτιά αποθήκευσης παιχνιδιών;

Εκτός από πρακτικά και συμπαγή, τα καλάθια αποθήκευσης παιχνιδιών βοηθούν στην οργάνωση ακόμη και των παραμικρών λεπτομερειών. Ακολουθούν μερικοί ακόμη λόγοι για να τα χρησιμοποιήσετε:

  • διατηρεί την τάξη στο παιδικό δωμάτιο και βοηθά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων τακτοποίησης και ταξινόμησης, καθώς μπορεί να είναι με ένα ή περισσότερα τμήματα αποθήκευσης.
  • είναι λειτουργικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για παιχνίδια, αλλά και για την αποθήκευση ρούχων, σχολικών ειδών κ.λπ., προστατεύοντάς τα από τη σκόνη και τη βρωμιά.
  • βοηθούν στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και των διαφορετικών μυϊκών ομάδων, καθώς επίσης βελτιώνουν τις αισθητηριακές αισθήσεις των μικρών παιδιών.

Το αποτέλεσμα όταν συμμαζεύετετε τα τουβλάκια, τα μωσαϊκά ή τα λούτρινα ζωάκια είναι περισσότερος χώρος για παιχνίδι. Σε μεγαλύτερα παιδικά δωμάτια, τα κουτιά αποθήκευσης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για διαχωρισμό χωριστών χώρων - για ύπνο, για παιχνίδι, για μελέτη.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε κουτιά αποθήκευσης παιχνιδιών;

Ανάλογα με το υλικό, το σχήμα και τον όγκο χωρητικότητας, υπάρχουν πολλά διαφορετικά κουτία και συνδυασμοί αυτών. Ο κατάλογος περιλαμβάνει χάρτινα, πλαστικά ή μεταλλικά κουτιά, υφασμάτινα, με ή χωρίς επένδυση, πτυσσόμενα, ανεξάρτητα, με καπάκι, με δίχτυ, με χερούλια, ρόδες για μετακίνηση κ.λπ.

Όπως τα ίδια τα παιχνίδια, τα κουτιά για την αποθήκευσή τους θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από υλικά που είναι ασφαλή για τα παιδιά. Θα πρέπει να είναι με στρογγυλεμένες γωνίες, μαλακά αν είναι δυνατόν και όχι πολύ βαριά, σε περίπτωση πτώσης.

Τι κουτιά θα βρείτε στην ενότητα;

Έντονα, πολύχρωμα, με εικόνες αγαπημένων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων και ηρωίδων, σε προσιτές τιμές. Τα κουτιά και τα καλάθια είναι μια φθηνή και ποιοτική εναλλακτική λύση στα βαριά και ογκώδη έπιπλα που χρησιμοποιούνταν πριν από δεκαετίες. Η επιλογή των κουτιών συνιστάται να είναι ανάλογη με το μέγεθος των παιχνιδιών που θα αποθηκεύσετε σε αυτά.

Λάβετε υπόψη ότι όσο πιο εύκολα και γρήγορα μπορούν τα παιδιά να φτάσουν ή να μαζέψουν τα παιχνίδια, τόσο το καλύτερο, επομένως τα κυλινδρικά και σε στυλ κύβου μοντέλα προτιμώνται περισσότερο.