Ξύλινα βρεφικά κρεβάτια

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 78

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 78

Ξύλινα κρεβάτια

Ανάμεσα στις αγορές που θα χρησιμοποιείς για πολύ καιρό είναι και η κούνια. Πρέπει να επιλεγεί με σύνεση και προσοχή. Χάρη στη μεγάλη γκάμα από ξύλινες κούνιες που προσφέρουμε, κάθε γονιός καταφέρνει να βρει ακριβώς αυτό που πάντα ήθελε για τον μικρό θησαυρό του. Περιηγηθείτε και παραγγείλετε τώρα και εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε έπιπλα για αγορά, επικοινωνήστε με τους συμβούλους μας που είναι πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουν. Προσπαθούμε να παρέχουμε άνεση σε κάθε παιδί και ασφάλεια των γονιών.

Πώς να επιλέξετε μια κούνια

Δεν υπάρχει καθορισμένο κρεβάτι που να λέει ότι είναι καλύτερο για το μωρό σας και ότι όλοι πρέπει να ποντάρουν σε αυτό. Κάθε κούνια έχει τα δικά της χαρακτηριστικά που θα σας καθοδηγήσουν αρκετά καλά ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον χώρο που έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κούνια με ντουλάπια ή μια χωρίς, για παράδειγμα. Ταιριάξτε επίσης τα χρώματα του νηπιαγωγείου για να συνδυάσετε το κρεβάτι.

Η βρεφική κούνια - κούνια (με μηχανισμό κουνίσματος που μπορεί να στερεωθεί εύκολα όταν δεν τη χρειάζεστε πλέον), καθώς και πολλά άλλα μοντέλα είναι σε ρόδες για να μπορείτε να τα μετακινείτε με ασφάλεια στην κρεβατοκάμαρά σας, καθώς και στο νηπιαγωγείο όταν Το μωρό σας είναι έτοιμο να κοιμηθεί εκεί μόνο του. Χάρη στα υλικά που χρησιμοποιούνται, καθώς και στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, ένα είναι σίγουρο - όποια κι αν είναι η επιλογή σας από την Raya Toys, δεν θα απογοητευτείτε.

Τι είδη κούνιας υπάρχουν;

Στην αγορά θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από είδη κρεβατιών και κρεβατιών για νεογέννητα. Μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας ανάμεσα σε ξύλινα κρεβάτια με θέση για αλλαξιέρα και ντουλάπια σε αυτά, κούνιες με μηχανισμό λικνίσματος σε διάφορα χρώματα και με διαφορετικά σχέδια, κούνια - κούνια και τι όχι. Ορισμένες από τις κούνιες μπορούν να μετατραπούν σε κούνια, γεγονός που την καθιστά πολύ πρακτική και πολύ μεγάλη στη χρήση. Όσον αφορά το τι είναι κατασκευασμένα τα μοντέλα, διακρίνουμε δύο βασικούς τύπους:

  • Μασίφ ξύλο - έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα, καθώς η τιμή αυτών των μοντέλων είναι ελαφρώς υψηλότερη από άλλα. Το μασίφ ξύλο είναι φιλικό προς το περιβάλλον και αρκετά ελαφρύ ώστε να μεταμορφώνεται σε διάφορα σχήματα και σχέδια που γίνονται αγαπημένα των γονιών. Το υλικό για την κατασκευή παιδικών κρεβατιών μπορεί να είναι δρυς, πεύκο ή οξιά. Χάρη στους τροχούς που συνοδεύουν τις βρεφικές κούνιες από μασίφ ξύλο, μπορείτε να το μετακινήσετε γρήγορα και εύκολα χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια. Σίγουρα αυτά τα μοντέλα είναι από τα καλύτερα που θα βρείτε.
  • Ξύλινες κούνιες για μωρά από μοριοσανίδες - είναι πιο βαριές και δύσκολες στη μετακίνηση, αλλά είναι από τις συχνές επιλογές των γονιών, καθώς μπορούν να μεταμορφωθούν σε εφηβικό κρεβάτι με γραφείο και ντουλάπι. Εξαιρετικά λειτουργικό και σε πολύ πιο προσιτή τιμή σε σύγκριση με τα μοντέλα από μασίφ ξύλο.

Κάθε προϊόν έχει ένα σχέδιο που συναρμολογείται εύκολα. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα περιλαμβάνονται στο σετ του προϊόντος που επιλέξατε, ώστε η κατασκευή της δομής του κρεβατιού να μπορεί να συναρμολογηθεί γρήγορα.

Γιατί να εμπιστευτείτε το rayatoys.gr

Η μεγάλη ποικιλία και η ποικιλία μοντέλων και τιμών επιτρέπει ακόμα και στους πιο απαιτητικούς γονείς να βρουν αυτό που ψάχνουν. Τηρούμε την άριστη ποιότητα και ποιότητα κατασκευής και επιλέγουμε προσεκτικά κάθε κατασκευαστή με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Οι διαδικτυακές αγορές είναι πολύ πιο γρήγορες και πιο βολικές, επιτρέποντάς σας να συγκρίνετε διαφορετικά προϊόντα και τις δυνατότητές τους. Όλα όσα θα βρείτε στο κατάστημα Raya Toys είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις ανάγκες των παιδιών σας. Αν θέλετε το καλύτερο για αυτά, ήρθε η ώρα να μας εμπιστευτείτε.