Δοχεία μητρικού γάλακτος

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Δοχεία μητρικού γάλακτος


Η αποθήκευση του μητρικού γάλακτος σε σακουλάκια ή δοχεία μητρικού γάλακτος είναι πραγματικά πολύ σημαντική για το μωρό σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τα διατηρείτε μια όσο το δυνατόν καλή κατάσταση για να είναι ασφαλές για το μωρό σας. Εμείς στη Raya Toys σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη σωστή αποθήκευση των τροφών που χρειάζεται το μωρό σας.

Ποιες είναι οι οδηγίες για την αποθήκευση του μητρικού γάλακτος σε δοχεία


Αγαπητές μαμάδες, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές όταν αποθηκεύετε τροφή για το μωρό σας. Μην ξεχνάτε ποτέ να επισημαίνετε τα σακούλάκια ή τα δοχεία με την ημερομηνία και την ώρα επάνω τους, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τη διάρκεια του μητρικού γάλακτος όταν είναι στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Αν αμφιβάλλετε για την ποιότητα επειδή έχει δυσάρεστη οσμή, για παράδειγμα, μην πειραματιστείτε, αλλά πετάξτε την αποθηκευμένη ποσότητα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σημειωθεί ότι το μητρικό γάλα χάνει τις θρεπτικές και ευεργετικές του ιδιότητες για το μωρό με την πάροδο του χρόνου.

Εμείς στην Paradise Toys σας συμβουλεύουμε:

  • Το πρώτο και πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρετε σακουλάκια ή δοχεία μητρικού γάλακτος για να βεβαιωθείτε ότι αποθηκεύονται σωστά.
  • Σε θερμοκρασία δωματίου μπορείτε να αποθηκεύσετε το μητρικό γάλα για 5 έως 8 ώρες.
    Στην κατάψυξή σας, η κατάψυξη του μητρικού γάλακτος είναι ασφαλής, εκεί μπορεί να διαρκέσει περίπου 3 εβδομάδες.
  • Μπορείτε να διατηρήσετε την πολύτιμη ποσότητα στο ψυγείο για έως και μια εβδομάδα.
  • Αμέσως μετά το θηλασμό, τοποθετήστε το μητρικό γάλα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
  • Μην αναμιγνύετε γάλα που έχει ήδη τοποθετηθεί στο ψυγείο με φρέσκο γάλα.
  • Να γράφετε πάντα την ημερομηνία και την ώρα στις ετικέτες.
    Διατηρήστε τις συνθήκες όσο το δυνατόν πιο καθαρές.

Πώς να αποστειρώσετε μετά τη χρήση


Τα σκεύη που έχετε χρησιμοποιήσει για αποθήκευση και θηλασμό αποστειρώνονται με βράσιμο, περίπου σε  20 λεπτά. Στις μέρες μας έχουν μπει οι λεγόμενοι αποστειρωτές. Διατίθενται στην αγορά για ηλεκτρικούς ή φούρνους μικροκυμάτων. Με τη βοήθειά τους μπορείτε να φροντίσετε για την αποστείρωση της αντλίας και των δοχείων αποθήκευσης που έχετε χρησιμοποιήσει.

Πώς βοηθά το Rayatoys στην επιλογή


Εμείς στην Paradise Toys σας παρέχουμε εξαιρετικά λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε είδος που προσφέρουμε και με αυτόν τον τρόπο προσπαθούμε να κάνουμε την επιλογή σας όσο πιο εύκολη γίνεται. Μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις σχετικά με την αγορά σας μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές. Εμείς στη Rayatoys γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τα παιδιά σας, γι' αυτό σας προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλή τιμή.