Ψευδοθηλές και επιθέματα

Φίλτρα
ανά σελίδα

14 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

14 είδη

Προστατευτικά στήθους και επιθέματα

Τα προστατευτικά στήθους και τα επιθέματα θηλασμού, καθώς και διάφορα βοηθήματα, όπως προστατευτικά θηλών και τεχνητές θηλές, είναι εξαιρετικά σημαντικά για κάθε μητέρα που θηλάζει το μωρό της. Μέσω αυτών των σημαντικών εργαλείων, το να ταΐζετε τον μικρό σας θησαυρό θα είναι μια ευχάριστη ιεροτελεστία που δεν προκαλεί περιττούς ερεθισμούς στο δέρμα σας. Εμείς στη Raya Toys σας προσφέρουμε όλα αυτά τα αξεσουάρ στην κατηγορία «Προστατευτικά και επιθέματα για θηλάζουσες μητέρες» για να νιώθετε όσο το δυνατόν πιο άνετα όταν θηλάζετε το μωρό σας.

Τι είδη επιθεμάτων για θηλάζουσες μητέρες και προστατευτικά στήθους υπάρχουν

Τα επιθέματα θηλασμού έχουν πολλές κύριες λειτουργίες και είναι - να προστατεύουν τα εσώρουχα στεγνά από το γάλα που διαρρέει, να απορροφούν το υπερβολικό τρεχούμενο γάλα και να παρέχουν ένα απαλό άγγιγμα που προστατεύει το λεπτό δέρμα γύρω από αυτήν την περιοχή από ερεθισμούς. Βοηθούν επίσης στην πρόληψη της απόφραξης των μαστικών αδένων. Συνιστώνται ιδιαίτερα εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή είστε επιρρεπείς σε κάποιου είδους ερεθισμούς. Τα προστατευτικά στήθους είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προστατεύουν τις θηλές σας από τους δυσάρεστους ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσει ο θηλασμός. Οι θηλές σιλικόνης εφαρμόζουν άνετα στο στήθος σας και δημιουργούν άνεση. Στην κατηγορία Ψευδοθηλές και Επιθέματα για στήθος θα βρείτε:

  • Προστατευτικά  σιλικόνης. Οι τεχνητές θηλές είναι συνήθως κατασκευασμένες από μαλακή σιλικόνη, η οποία δεν αλλάζει τη γεύση του μητρικού γάλακτος. Προστατεύει τις φλεγμονώδεις και ραγισμένες θηλές, κολλάει σφιχτά και δημιουργεί άνεση.
  • Επιθέματα για θηλάζουσες μητέρες. Τα μαξιλαράκια μπορούν να είναι μιας χρήσης ή επαναχρησιμοποιήσιμα ανάλογα με το τι προτιμάτε και πώς θα τα χρησιμοποιήσετε. Τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι και έχουν απορροφητικές ιδιότητες. Το σχήμα τους είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζει καλά στο γυναικείο στήθος χωρίς να μετακινείται.


Πώς να χρησιμοποιήσετε τα επιθέματα θηλασμού

Στη Rayatoys προσφέρουμε μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία σε επιθέματα θηλασμού για να σας παρέχουμε την άνεση που χρειάζεστε ενώ θηλάζετε το μωρό σας. Αυτή η περίοδος για τις περισσότερες μητέρες συνδέεται με κάποια δυσφορία. Επομένως, πρέπει να αποκτήσετε τα μαξιλαράκια που θα παρέχουν την άνεση που χρειάζεστε. Γενικά, ανάλογα με τη χρήση τους μπορούμε να τα χωρίσουμε σε δύο ομάδες:

  • Επαναχρησιμοποιήσιμα. Είναι κατασκευασμένα από 100% βαμβάκι, το οποίο δεν ερεθίζει το δέρμα. Τυλίγουν το δέρμα και προσκολλώνται σφιχτά, πλένονται εύκολα και στεγνώνουν γρήγορα. Είναι: Με ιόντα αργύρου - για εξαιρετικά ερεθισμένες θηλές. Από οργανικό βαμβάκι. Αυτές οι επιλογές έχουν επίσης αντιαλλεργικές ιδιότητες.
  • Αναλώσιμα. Και αυτός ο τύπος είναι κατασκευασμένος από 100% βαμβάκι, το οποίο επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει. Είναι εξοπλισμένα με πηκτωματοποιητικό παράγοντα που απορροφά πλήρως την υγρασία.

Εμείς στην Paradise Toys σας συμβουλεύουμε να μην αμελείτε την καλή απολύμανση πριν ταΐσετε το μωρό σας. Εάν οι θηλές σας είναι πολύ ευαίσθητες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ζεστό νερό και εάν έχετε την τύχη να έχετε κανονικό δέρμα που δεν υποφέρει από δυσάρεστες ερεθισμούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαπούνι και οινόπνευμα.

Γιατί να αγοράσετε από τη Rayatoys

Εμείς στην Paradise Toys προσπαθούμε να προσφέρουμε σε εσάς, τους μελλοντικούς γονείς, το καλύτερο που αξίζουν οι θησαυροί σας και σε πολύ καλή τιμή. Γνωρίζουμε καλύτερα πόσο σημαντικό είναι να φροντίζετε τα παιδιά σας και γι' αυτό σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα ειδών για να καλύψουμε τις ανάγκες σας και του μικρού σας αγγέλου. Αγοράστε μαζί μας, εύκολα και εύκολα προσθέτοντας ό,τι χρειάζεστε στο εικονικό καλάθι και εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει στην ώρα του. Επιλέξτε Rayatoys για εσάς και τους μικρούς σας θησαυρούς.