Πάνες μιας χρήσης

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Σε τι χρησιμεύουν οι πάνες;

Κατά την ανατροφή ενός μωρού προτιμώνται οι πάνες μιας χρήσης. Είναι εξαιρετικά εύχρηστες λόγω της ταχύτητας με την οποία αφαιρούνται και τοποθετούνται. Με τη βοήθειά τους προστατεύετε τα γεννητικά όργανα του μωρού από τη μόλυνση και την ανάπτυξη λοιμώξεων. Η υγιεινή είναι το πλεονέκτημά τους. Σε αντίθεση με αυτά του υφάσματος, έχουν ιδιαίτερα απορροφητικές ιδιότητες. Οι σύγχρονοι γονείς λένε στο διαδίκτυο ότι τα προτιμούν γιατί απλά τα πετούν, ενώ τα επαναχρησιμοποιήσιμα πρέπει να διατηρηθούν περαιτέρω. Πρόσφατα, τα επαναχρησιμοποιήσιμα χρησιμοποιούνται μόνο για τη αλλαγή ενός νεογέννητου όταν εξέρχεται από το μαιευτήριο και ως πρόσθετη προστασία κρεβατιού.

Τι πάνες να επιλέξω;

Οι περισσότεροι τύποι μιας χρήσης είναι κατασκευασμένοι από υλικά που αναπνέουν για να διατηρούν το ευαίσθητο και ευαίσθητο δέρμα του μωρού στεγνό, υγιές και λείο χωρίς τον κίνδυνο ερυθρότητας. Επιλέξτε μίας χρήσης ανάλογα με το βάρος του μωρού σας, καθώς και πότε θα τα χρησιμοποιήσετε - κατά τη διάρκεια της ημέρας ή κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου. Σκεφτείτε αν είναι για κορίτσι ή αγόρι. Με την ηλικία, καλό είναι να σκεφτόμαστε τα μεταβατικά εσώρουχα, κατάλληλα στην περίοδο της εξοικείωσης με τη χρήση του γιογιό.

Πώς να τυλίξετε σωστά το μωρό;

Οι βρεφικές πάνες  τύπου εσώρουχο διαφέρουν από τα επαναχρησιμοποιήσιμα μοντέλα πάνας που γνωρίζουν καλά οι γονείς μας. Σε κάθε περίπτωση, όποιο περιτύλιγμα κι αν επιλέξετε, είναι σημαντικό να ξέρετε πώς να σφιγγίζετε σωστά το μωρό σας. Τα περισσότερα πακέτα πάνας μιας χρήσης συνοδεύονται από οδηγίες. Είναι πολύ εύκολο - βάλτε το μωρό σε μια πάνα, σηκώστε τα πόδια σας και βάλτε την πάνα. Στη συνέχεια, ανασηκώστε το κάτω άκρο προς τα πάνω και τις δύο πλευρές προς τα μέσα και ράψτε σύμφωνα με το σχέδιο - για παράδειγμα με velcro.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Raya Toys;

Στα παιδικά καταστήματα Raya Toys προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από πάνες μιας χρήσης από μερικούς από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές βρεφικών ειδών σε εξαιρετικά προσιτές και φθηνές τιμές. Σε εμάς θα βρείτε:

  • κατάλληλο για νεογέννητα
  • για πρόωρα μωρά - από 2 κιλά.
  • τύπος εσώρουχου για παιδιά έως περίπου 25 κιλά.
  • αετ μιας χρήσης με διαφορετικά κομμάτια.
  • κατάλληλο για κορίτσια
  • κατάλληλο για αγόρια με επιπλέον χώρο μπροστά.