Θηλές σιλικόνης

Φίλτρα
ανά σελίδα

17 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

17 είδη

Τι θηλές σιλικόνης να αγοράσετε

Η σίτιση τους πρώτους μήνες του μωρού μπορεί να είναι φυσική ή από μπιμπερό. Μπορεί η πιπίλα να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με το στήθος της μητέρας; Οι εταιρείες μπιμπερό βελτιώνουν τα μοντέλα τους κάθε χρόνο προς αυτή την κατεύθυνση.

Τι είδους θηλές σιλικόνης προσφέρουμε;

  • Κορυφαίες μάρκες. Τα είδη που θα βρείτε σε εμάς κατασκευάζονται από εταιρείες, κορυφαίους στην παραγωγή παιδικών και βρεφικών ειδών: Dr. Brown’s, Avent, Chicco, BabyOno, MAM, Tommee Tippee, Munchkin;
  • Ανάλογα με την ηλικία. Κάθε ένα από τα μοντέλα έχει μια προδιαγραφή ανάλογα με την ηλικία για την οποία προορίζεται: από πιπίλες για νεογέννητα έως καπάκια μπουκαλιών για πάνω από 18 μήνες.
  • Ανατομικές. Κάθε μια από τις μεγάλες εταιρείες αναπτύσσει τη δική της μορφή και ο στόχος είναι πάντα να πλησιάζει περισσότερο αυτό του μαστού της μητέρας.
  • Αντικολικές. Πριν αγοράσετε μια πιπίλα για ένα μωρό, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η περιγραφή των χαρακτηριστικών της αναφέρει ξεκάθαρα ότι έχει αντικολικό σύστημα. Σκοπός του είναι να αποτρέψει την κατάποση αέρα κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Από τι είναι φτιαγμένες;

Τα δύο υλικά στα οποία βασίζονται οι κατασκευαστές είναι το καουτσούκ και η σιλικόνη.

Οι πιπίλες από καουτσούκ μοιάζουν περισσότερο με την απαλότητα και την ελαστικότητα του ανθρώπινου δέρματος. Είναι ευχάριστα στην αφή για τα μωρά και τα παιδιά τα συνηθίζουν εύκολα. Ωστόσο, επειδή το υλικό είναι αρκετά λεπτό, φοριέται πιο εύκολα. Είναι σημαντικό να τα αλλάξετε σε όχι περισσότερο από μερικές εβδομάδες ή όταν αρχίσει να κολλάει, καθώς και - σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής στο σχήμα και την ακεραιότητα.

Τα μοντέλα σιλικόνης είναι πιο ανθεκτικά και μακράς διαρκείας. Εύκολο στο καθάρισμα. Δεν έχουν οσμή και δεν συγκρατούν μυρωδιές από υγρά που τα αγγίζουν.

Γιατί είναι σημαντικό οι θηλές σιλικόνης να έχουν το σωστό μέγεθος

Εάν πάρετε μεγαλύτερο μέγεθος για ένα μικρότερο μωρό, θα μπορεί να φάει, αλλά το υγρό θα βγει πολύ γρήγορα στο λαιμό του, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει πνιγμό. Επιπλέον, διαταράσσεται η φυσική διαδικασία του πιπιλίσματος, η οποία συνδέεται με κάποια προσπάθεια, η οποία με τη σειρά της αναπτύσσει τους μύες του προσώπου. Από την άλλη, αν πάρετε μια πιπίλα μικρότερη από αυτή που χρειάζεται, θα δυσκολέψει το παιδί να ταΐσει και θα το κάνει νευρικό.

Γιατί να αγοράσετε από τη Rayatoys

Τα βρεφικά είδη είναι η ειδικότητά μας. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο για να σας παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προσφορών. Για διαφορετικές ηλικίες, για αγόρια και κορίτσια, με ελκυστικό σχεδιασμό και εξαιρετικές συστάσεις - όλα τα μοντέλα που θα βρείτε στην Raya Toys είναι η τέλεια επιλογή για το παιδί σας. Επωφεληθείτε από τις καθημερινές προσφορές με ακαταμάχητες τιμές!